Catalogul de Afectiuni si Tratamente Recomandate

Parerea ta despre tratamentele naturiste cu produse naturiste Calivita

Producători

Gusa nodulara

6 produse.
Gusa nodulara

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea Gusei Nodulare


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru GUSA NODULARA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Gusa Nodulara este o afectiune endocrina manifestata la nivelul glandei tiroide si caracterizata prin modificari in volum ale glandei odata cu aparitia de noduli (chisturi) impreuna cu o simptomatologie variata de genul: palpitatii, tremur muscular, insomnie. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, echilibreaza metabolismul axului endocrin - in special cel tiroidian - favorizand revenirea in parametri normali a organismului).

- MagneZi B6 (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, intervine in reglarea contractiilor musculare din aceasta boala si cultivarea starii de bine la nivel neuro-emotional).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, regleaza sistemul nevos neuro-vegetativ ce sufera modificari in aceasta afectiune).

- Noni lichid (1-1-1 inainte de masa, corecteaza dezechilibre de pe toate cele 3 nivele fundamentale si interconectate din organism: nervos, imunitar si hormonal).- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul IMMUNE si HORMONE (legate de functionarea corespunzatoare a sistemelor imunitar si hormonal).


Observatie: Se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Program de functionare

Comenzi telefonice: Luni-Vineri 9:00-20:00 Sambata 9:00-14:00

Telefon:Sabin Iliescu 0722-220.075

Contact prin email 24/24 click aici

Newsletter