Catalogul de Afectiuni si Tratamente Recomandate

Parerea ta despre tratamentele naturiste cu produse naturiste Calivita

Producători

Sinuzita

3 produse.
Sinuzita

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul sinuziteiSinuzita este inflamatia mucoasei care captuseste cavitatile oaselor fetei (maxilar, frontal, etmoid) si de la baza craniului (sfenoid). Sinuzita este de doua feluri: acuta si cronica.

In sinuzita acuta, durerile au localizari diferite, in functie de osul afectat: suborbitale cu iradieri in molarii superiori (sinuzita maxilara), la frunte cu iradieri in tample (sinuzita frontala); la ceafa (sinuzita sfenoidala) etc. Durerile sunt insotite de scurgeri nazale de secretii mucoase, apoi purulente. Sinuzita poate fi si de natura alergica.

Alimente interzise: dulciurile, condimentele si otetul.

_____

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SINUZITA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Sinuzita este o afectiune ce consta in inflamatia si acumularea secretiilor la nivel sinusal. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex (1-1-1 la adulti si 1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani, in timpul mesei, 2-3 luni continuu, intareste imunitatea bacteriana si virala, sterilizand astfel focarele infectioase).

- White Willow (1-1-1 la adulti si 1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani, dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antiinflamator, eliminand durerile sinusale).

- C 1000 (1-1-0 la adulti si 0-1-0 la copii mai mari de 5 ani, administrata dupa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar conferind protectie impotriva reaparitiei bolii).


Observatie: Se va face o cura a cate un flacon din fiecare produs.

Program de functionare

Comenzi telefonice: Luni-Vineri 9:00-20:00 Sambata 9:00-14:00

Telefon:Sabin Iliescu 0722-220.075

Contact prin email 24/24 click aici

Newsletter