Catalogul de Afectiuni si Tratamente Recomandate

Parerea ta despre tratamentele naturiste cu produse naturiste Calivita

Producători

Chisturi renale, rinichi polichistic Tratament naturist, pachet complet. Afisare la marime maxima

Chisturi renale, rinichi polichistic Tratament naturist, pachet complet.

Chisturi renale, rinichi polichistic - pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Garlic Caps, Liquid Clorophyll, Super Soya Lecithin, SambuRex

Mai multe detalii

Continut pachet

1 x Garlic Caps (100 capsule)

 Garlic Caps de la Calivita este un produs continand o combinatie echilibrata de usturoi si patrunjel cu efecte antibiotice, antispastice, antimicrobiene, vasodilatatoare, epitelizante, bronho-calmante. Cobinatia este deosebit de recomandata si in combaterea microlitizei renale (calculi sau pietre la rinichi), in edeme, colici biliare, tromboze vasculare, infectii diverse.

1 x Liquid Clorophyll (473 ml)

Siropul Liquid Chlorophyll de la Calivita ajuta la refacerea tesuturilor, purificarea sangelui, drenarea limfei, formarea de globule rosii, asimilarea vitaminelor si mineralelor, fortificarea generala a organismului, deodorizarea interna si neutralizarea agentilor carcinogeni din corp, din aer si din alimente. 

1 x SambuRex (240 ml)

 SambuRex este un este un sirop natural ultraconcentrat de soc negru, echinaceea si astragalus, cu proprietati terapeutice deosebite in sfera afectiunilor renale, pulmonare, tegumentare, articulare, imunitare si tumorale.

1 x Super Soya Lecithin 100 (100 capsule)

Lecitina de la Calivita este un ulei disponibil in forma incapsulata, extras din Soia, avand concentratie ridicata de colina si inozitol, principalele substante care intra in compozitia celulei neuronale si totodata a membranei celulare din aproape toate tesuturile corpului. Ajuta in afectiunile neuropsihice, metabolice, articulare, digestive.

100 bucati in stoc

366,41 lei

in loc de 366,41 lei


Tratament cu produse naturiste CaliVita pentru combaterea chisturilor renale / rinichi polichistic
Chisturile renale sunt niste cavitati – pungi pline cu lichid sau material semisolid dezvoltate in plin parenchim renal fara a comunica cu bazinetul. Au peretii captusiti de un epiteliu. Aceste chisturi pot afecta atat corticala cat si medulara renala. Chisturile renale pot fi congenitale sau dobandite.

Chisturile congenitale sunt boli determinate de anomalii de dezvoltare renala:

1. Boala polichistica autozomal dominanta: sunt afectati rinichii dar si alte organe;

2. Boala polichistica autozomal recesiva sunt afectati de chisturi doar rinichii;

3. Boala chistica medulara descrie imagini chistice doar la nivelul medularei renale, fara a gasi chisturi in corticala renala.

_________________

Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural impotriva chisturilor renale. Chisturile ovariene reprezinta o afectiune determinata de un dezechilibru in sinteza hormonilor sexuali feminini

Rinichiul (poli)chistic este o boala caracterizata prin aparitia unuia sau mai multor chisturi la nivelul rinichilor. Chisturile sunt tumori benigne (necanceroase) de forma unor pungi cu continut lichid. Aparitia chisturilor nu se limiteaza doar la rinichi, dar acestia sunt in general organele cele mai afectate. Cel mai mare risc la care se expun pacientii cu rinichi polichistic este instalarea hipertensiunii arteriale si a insuficientei renale. Pentru tratarea chisturilor renale recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, realizeaza drenaj renal, este antiinfectios si totodata antibiotic natural, stimuleaza diureza, marunteste calculii renali si ajuta la eliminarea lor eficienta, prevenind orice inflamtii si infectii suprapuse; sustine in mod direct sanatatea si buna functionare a aparatului reno-urinar).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, este un excelent depurativ si detoxifiant al organelor direct implicate in curatarea organismului si eliminarea deseurilor metabolice din corp: rinichiul, ficatul, pancreasul, sistemul limfatic si pielea. Alcalinizeaza corpul si este un bun anticancerigen si antimutagenic; combate anemia).

- Super Soya Lecithin (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza functia glomerulara a rinichiului, contribuie la maruntirea si eliminarea calculilor si depunerilor metabolice locale, eficientizeaza tranzitul intestinal si metabolismul, stimuleaza sanatatea mebranelor si testurilor conjunctive - materia principala de formare a chisturilor).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, realizeaza o ridicare locala si generala a imunitatii, contribuie la eliminarea excesului de apa si depuneri metabolice din tesuturi, impiedica fixarea toxinelor in rinchi si combate eventuala dezvoltarea de aberatii celulare si tisluare la acest nivel.).

Nu exista nici un comentariu inca.

Write your review

Write your review

Continut pachet

Program de functionare

Comenzi telefonice: Luni-Vineri 9:00-20:00 Sambata 9:00-14:00

Telefon:Sabin Iliescu 0722-220.075

Contact prin email 24/24 click aici

Newsletter