Catalogul de Afectiuni si Tratamente Recomandate

Parerea ta despre tratamentele naturiste cu produse naturiste Calivita

Producători

Tratament naturist, pachet complet pentru nanism hipofizar, piticism Afisare la marime maxima

Tratament naturist, pachet complet pentru nanism hipofizar, piticism

Nanism hipofizat, piticism, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Evening Primrose Oil, Strong Bones, HGH Suppport, Noni lichid

Mai multe detalii

Continut pachet

1 x Noni Liquid (946 ml)

Preparatul sub forma de suc din extract concentrat de Noni de la Calivita este unul dintre produsele naturiste cele mai complexe prin faptul ca substantele enzimatice incorporate pot declansa in corp efecte in lant pornind de la nivelul functional de baza - al celulei - pana la nivelul sistemului hormonal, imunitar si nervos in ansamblu. 

1 x Evening Primrose Oil (100 capsule)

Evening Primrose Oil este un produs naturist pe baza de acizi grasi nesaturati extrasi din planta Primula De Seara: acidul linoleic si gama-linoleic, al caror rol in organism este deosebit de important pe parte de echilibrare hormonala, sanatatea parului, pielii si unghiilor, articulatii si sistem vascular, metabolism si obezitate.

1 x HGH Support (90 tablete)

 HGH Support de la Calivita este un produs natural cu o compozitie atent selectionata a carui principala menire este sa stimuleze secretia hormonului de crestere uman si a acelor substante din organsim care sunt raspunzatoare de refacerea, dezvoltarea si regenerarea corporala.

1 x Strong Bones 100 Calciu si Magneziu (100 capsule)

Preparatul natural Strong Bones de la Calivita este o combinatie optima de Calciu si Magneziu avand drept principale recomandari de administrare insuficientele osoase si musculare, calmarea starilor de nervozitate, depresie si insomnie, echilibrarea starilor de hipoglicemie, profilaxia si tratamentul sclerozelor vaselor sanguine.

99 bucati in stoc

425,37 lei

in loc de 425,37 lei


Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea Nanismului Hipofizar
Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Nanismul Hipofizar. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Nanismul Hipofizar (sau Piticismul) este o afectiune endocrina constand in dezvoltarea fizica insuficienta manifestata la frageda varsta prin incetinirea sau stoparea prematura a cresterii. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema de tratament natural pe baza de produse CaliVita:


- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, intervine in reglarea generala a intregului ax hormonal, atat la femeie cat si la barbat). Este recomandabil ca, inainte de consumarea acestui produs, pacientul sa consulte un medic specialist endocrinolog.

- Strong Bones (0-1-1 inainte de masa, asigura prin aportul de Caliciu si Magneziu o puternica sustinere cu aport din exterior in dezoltarea osoasa).

- HGH Suppport (0-0-2 dupa masa, reprezinta un excelent suport pentru dezvoltarea corporala prin faptul ca stimuleaza producerea in cantitate mai mare a hormonului de crestere de catre organism).

- Noni lichid (1-1-1 inainte de masa, stimuleaza sistemul neuro-endocrin).- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul IMMUNE si HORMONE (ambele intervenind in reglarea energetica a functionarii sistemelor Imunitar si Hormonal).


Observatie: Se va face o cura de 3 luni de zile continuu.

Nu exista nici un comentariu inca.

Write your review

Write your review

Continut pachet

Program de functionare

Comenzi telefonice: Luni-Vineri 9:00-20:00 Sambata 9:00-14:00

Telefon:Sabin Iliescu 0722-220.075

Contact prin email 24/24 click aici

Newsletter