Catalogul de Afectiuni si Tratamente Recomandate

Parerea ta despre tratamentele naturiste cu produse naturiste Calivita

Producători

Tratament naturist, pachet complet pentru circulatie limfatica deficitara Afisare la marime maxima

Tratament naturist, pachet complet pentru circulatie limfatica deficitara

Circulatie limfatica deficitara, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Liquid Clorophyll, Ginkgo XC, Garlic Caps.

Mai multe detalii

Continut pachet

1 x Garlic Caps (100 capsule)

 Garlic Caps de la Calivita este un produs continand o combinatie echilibrata de usturoi si patrunjel cu efecte antibiotice, antispastice, antimicrobiene, vasodilatatoare, epitelizante, bronho-calmante. Cobinatia este deosebit de recomandata si in combaterea microlitizei renale (calculi sau pietre la rinichi), in edeme, colici biliare, tromboze vasculare, infectii diverse.

1 x Ginkgo XC (100 tablete)

  Extractul de Ginkgo Biloba standardizat este printre cele mai eficiente si folosite remedii naturiste in sfera afectiunilor circulatorii. Este un antioxidant deosebit in afectiuni neuropsihice, precum si in leziunile peretilor vasculari sau in dinamizarea circulatiei periferice. Ginkgo Biloba din compozitia produsului protejeaza de asemenea nervii, musculatura cardiaca si retina.

1 x Liquid Clorophyll (473 ml)

Siropul Liquid Chlorophyll de la Calivita ajuta la refacerea tesuturilor, purificarea sangelui, drenarea limfei, formarea de globule rosii, asimilarea vitaminelor si mineralelor, fortificarea generala a organismului, deodorizarea interna si neutralizarea agentilor carcinogeni din corp, din aer si din alimente. 

99 bucati in stoc

238,37 lei

in loc de 238,37 lei


Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru imbunatatirea circulatiei limfatice
Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru imbunatatirea circulatiei sanguine. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru a stimula si imbunatati calitatea circulatiei limfei in organism, odata cu detoxifierea si drenajul limfei la nivelul canalelor si ganglionilor, recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, asigura detoxifierea sistemului limfatic si a principalelor mecanisme organice de filtrare a limfei, scazand retentia de apa si toxine).

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, stimuleaza calitatea retelelor sanguine aflate in comuniune intima cu ganglionii limfatici de la care preiau toxinele acumulate in limfa si carora le furnizeaza nutrienti. Contribuie la stimularea tesutului conjunctiv).

- Garlic Caps (1-0-1, dupa masa, 2-3 luni continuu, concentratul de usturoi si patrujnel dreneaza limfa prin fluidizarea fluxului limfatic).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: SISTEM LIMFATIC, DETOXIFIERE, CIRCULATIE, MERIDIANE ENERGETICE, SISTEM IMUNITAR .

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei la toate nivelele, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.

Nu exista nici un comentariu inca.

Write your review

Write your review

Program de functionare

Comenzi telefonice: Luni-Vineri 9:00-20:00 Sambata 9:00-14:00

Telefon:Sabin Iliescu 0722-220.075

Contact prin email 24/24 click aici

Newsletter