Catalogul de Afectiuni si Tratamente Recomandate

Parerea ta despre tratamentele naturiste cu produse naturiste Calivita

Producători

Tratament naturist, pachet complet pentru tumori beningne, lipoame Afisare la marime maxima

Tratament naturist, pachet complet pentru tumori beningne, lipoame

Tumori beningne, lipoame, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Cholestone, Nopalin, Omega 3, X-Shape.

Mai multe detalii

Continut pachet

1 x Cholestone (90 tablete)

Cholestone inglobeaza in compozitia sa principii active destinate curatarii sangelui si vaselor de sange de acele depozite de grasimi amestecate cu produse metabolice toxice sau reactive care adesea ingreuneaza circulatia de-a lungul arterelor si functionarea corespunzatoare a organelor. Se recomanda un regim alimentar sarac in grasimi si cat mai multa miscare.

1 x Nopalin (200 tablete)

  Nopalin este un produs pe baza de extract din cactusul mexican Nopal, avand in compozitia sa multe substante cu rol important si sinergic in organism, a caror actiune ii confera produsului efecte deosebite in reglarea glicemiei, curatarea colonului, scaderea apetitului alimentar, diminuarea sau stoparea depunerilor de grasime in organism, precum si in ameliorarea tulburarilor gastro-intestinale.

1 x Omega 3 (100 capsule)

Omega 3 este un preparat pe baza de ulei de peste concentrat, cu rol benefic in sfera afectiunilor circulatorii, in stres, depresie si probleme neuro-psihice unde actioneaza prin stimularea tonusului cerebral, totodata potejeaza celulele, testurile si organele corpului de transformari si mutatii maligne, este de asemenea indicat in afectiunile cronice reumatismale si in afectiunile pieli.

1 x X-Shape (90 capsule)

Produsul X Shape este un preparat natural inedit destinat curelor de slabire. Acesta are in compozitie aminoacizi care ajuta la elimiarea tesutului gras, lasand totodata apa necesara in organism si ajutand la conturarea si formarea unei fibre musculare autentice acolo unde este deficit de musculatura, surplus de grasime si necesar de efort.

97 bucati in stoc

365,20 lei

in loc de 365,20 lei


Tumori beningne: Lipoame. Acestea sunt formatiuni tumorale necanceroase ce iau nastere datorita prezentei unor valori crescute ale colesterolului sanguin care se acumuleaza intr-o anumita zona a corpului (tratamentul consta in reducerea colesterolului, iar apoi interventie chirurgicala simpla):

- Cholestone (1-1-0 dupa masa; 2-3 luni continuu; reduce nivelul crescut al colesterolului total sanguin si al celorlalte fractiuni de grasimi patologice).

- Nopalin (1-2-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este un bun adjuvant in cazul persoanelor cu obezitate si/sau diabet zaharat al caror nivel de trigliceride este peste limita normalului, determinand eliminarea concomitenta a unei parti din surplusul ponderal si a fractiunilor de trigliceridice crescute).

- Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei; 2-3 luni continuu; imbunatateste circulatia sanguina generala prin eliminarea reziduurilor de grasimi de pe vasele de sange ce se depun sub forma unor placi de colesterol numite ateroame).

- X-Shape (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; faciliteaza extractia grasimilor din tesuturi si eliminarea lor prin scaun - se recomanda persoanelor cu excedent de greutate) sau Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu - topeste depunerile de grasimi din tesuturi si favorizeaza diureza - se recomanda persoanelor normo-ponderale).

-► Se a face o cura continua de 2-3 luni

Nu exista nici un comentariu inca.

Write your review

Write your review

Continut pachet

Program de functionare

Comenzi telefonice: Luni-Vineri 9:00-20:00 Sambata 9:00-14:00

Telefon:Sabin Iliescu 0722-220.075

Contact prin email 24/24 click aici

Newsletter