Filtrare dupa

Secretie lactata deficitara

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in stimularea secretiei lactate a glandelor mamare

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru STIMULAREA SECRETIEI LACTATE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru stimularea optima a secretiei lactate naturale, fiziologice a glandelor mamare la femeia care alapteaza, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- New Life Multivitamin (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine si minerale in organismul femeii ce alapteaza influentand astfel benefic si secretia lactata si sugarul).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, echilibreaza secretiile homonale ale femeii si stimuleaza astfel secretia lactata).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Sistem hormonal, Meridian, Bioritm.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Secretie lactata deficitara

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active