Filtrare dupa

Scarlatina

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul scarlatinei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SCARLATINA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Scarlatina este o boala infecto-contagioasa specifica perioadei copilariei, intalnita mai frecvent pana la varsta de 10 ani. Se caracterizeaza prin debut brusc cu febra, alterarea starii generale, angina streptococica, eruptie tegumentara maculo-papuloasa, urmata de descuamare tegumentara. Sustinem natural organismul in aceasta afectiune cu ajutorul urmatoarei scheme de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii).

- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa) influenteaza benefic apetitul alimentar al copiilor suferinzi si reda organismului vigoarea necesara atat de importanta la nivel fizic si mental in combaterea bolii).

- Para Protex sau Garlic Caps (oricare dintre ele administrate 1-0-1 dupa masa) combat infectia contagioasa si ridica imunitatea.

Observatie: Se va efectua o cura completa (1 flacon din fiecare produs).

Scarlatina

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active