Filtrare dupa

Varicela

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea varicelei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru VARICELA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Varicela este o boala infectocontagioasa care apare preponderent in perioada copilariei, ce se trateaza adjuvant prin stimularea imunitatii si a tesutului cutanat (pielea afectata). Schema de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita pe care o recomand este urmatoarea:

- Immunaid (1-0-1 inainte de masa pentru copiii mai mici de 7 ani, respectiv 1-1-1 inainte de masa pentru copiii mai mari de 7 ani, adolescenti si adulti; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii).

- Para Protex (1/2-1/2-1/2 pentru copiii cu varste intre 3 si 7 ani, 1-0-1 pentru copiii cu varste intre 7 si 11 ani, 1-1-1 pentru adulti, administrate in timpul mesei; are functie antivirala, antiseptica, antibacteriana si prin acest mecanism contibuie la sterilizarea focarelor microbiene din corp).

- Noni (1-1-1 lingurite inainte de masa la copiii mai mici de 7 ani, 1-1-1 linguri inainte de masa in rest) - influenteaza benefic apetitul alimentar al celor suferinzi si confera vigoare fizica si mentala.


Observatie: Se efectueaza o cura completa pana la epuizarea tabletelor din fiecare flacon. Se impune repaos la pat.

Varicela

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active