Filtrare dupa

Schema de tratament obezitate nr. 2

Schema de tratament obezitate nr. 2

- Evening Primrose Oil - pentru femei (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate cu repercursiuni in obezitate) sau Super Soya Lecithin - pentru barbati (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un bun arzator de grasimi si un accelerator eficient de tranzit intestinal).

- Nopalin (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece reduce apetitul alimentar prin crearea senzatiei de satietate, este in acelasi timp hranitor, leaga compusii reziduali din intestine si contribuie la eliminarea lor eficienta prin scaun, are actiune detoxifianta si regleaza glicemia).

- Figure Shaper (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, suprima eficient pofta de mancare in timp ca lasa organismul sa produca energie din rezervele de grasime; accelereaza metabolic si reglementeaza distributia energiei in organism).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea, prin afectarea sistemului hormonal, acumulare de tesut gras).

- Pure Yucca (0-1-1 in timpul mesei; actioneaza preponderent in sfera eliminarii metabolitilor toxici de pe traiectul intestinal, curatand in profunzime depunerile reziduale vechi si noi de pe peretii intestinelor si facilitand astfel schimburile importante de substante de la acest nivel; echilibreaza tulburarile de tranzit intestinal odata cu ridicarea vitalitatii intregului organism).

- OPTIONAL, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).

- OPTIONAL se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.

Schema de tratament obezitate nr. 2

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active