Filtrare dupa

Tratament arsuri usoare ale pielii pentru adulti

Tratament pentru adulti:

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de fiecare masa - pt. uz intern; in ceea ce priveste uzul extern, se tamponeaza direct zona de arsura de 4 ori pe zi); preparatul stimuleaza imunitatea in refacerea tegumentului dupa arsura, este un bun detoxifiant si cicatrizant ce actioneaza din interior catre exterior.

- Beauty Formula (1-0-1, dupa masa, prin continutul de urzica, siliciu si vitamina B3 isi aduce contributia la epitelizarea si cicatrizarea ranilor, inclusiv a celor provocate de arsuri, este tonic capilar si regenerator tegumentar) sau Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa; contine antioxidanti specifici care cresc imunitatea locala in refacerea epidermului dupa arsura si previn instalarea cicatricilor).

- C 300 Plus (1-1-1 dupa masa) sau C 1000 (1-1-0 dupa masa) actioneaza ca excelent antiseptic prin cresterea rezistentei organismului la aparitia supra-infectiilor plagilor de arsura si stimuleaza rapid vindecarea tesuturilor lezate).

- Hand and Body Lotion (se foloseste cu predilectie in arsurile usoare ale pielii de dupa expunerea prelungita la soare - radiatii UV - 2 aplicatii pe zi, pe intreg corpul sau doar pe zona cu probleme).

Tratament arsuri usoare ale pielii pentru adulti

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active