Filtrare dupa

Muco-purulenta tractului respirator

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pe post de expectorant

Expectorantul - reprezinta tratamentul de curatire a cailor aeriene, prin eliminarea unor secretii mucoase sau muco-purulente ce apar in diverse afectiuni ale tractului respirator inferior.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural in vederea initierii expectoratiei. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Smokerade (1-0-1 dupa masa pana la terminarea tabletelor; diminueaza efectele nocive ale nicotinei asupra intregului organism la fumatorii expusi intercurentelor respiratorii, prin continutul mare in antioxidanti specifici procesului de detoxifiere la nivelul arborelui bronhopulmonar si al celorlalte tesuturi).

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, ajuta la diminuarea si eliminarea acumularilor de mucus din tesutul pleural, este un bun depurativ si antiinflamator al cailor respiratorii).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei pana la epuizarea flaconului; are efecte benefice asupra circulatiei sistemice si pulmonare, fiind un bun protector al cailor respiratorii inferioare).

- Garlic Caps (1-1-0 dupa masa pana la sfarsitul curei; are rol antibacterian si antiseptic curatind astfel bronhiile de secretiile acumulate).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 2-3 luni continuu; creste gradul de detoxifiere pulmonara si generala si contribuie la drenajul mucusului).

Observatie: Produsele se pot administra impreuna cu alte preparate clasice prescrise

Muco-purulenta tractului respirator

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active