Filtrare dupa

Astenie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in combaterea asteniei si a efectelor acesteia

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ASTENIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Astenia reprezinta o stare de slabiciune generala a organismului ce cuprinde oboseala musculara, intelectuala, tulburari de dispozitie, alterarea somnului, scaderea vitalitatii; pentru combaterea sa recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu; creste vitalitatea si rezistenta organismului printr-un aport corespunzator de minerale si multi-vitamine).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina, supranumita si "hormonul fericirii si al starii de buna dispozitie", normalizeaza ritmul somn-veghe).

- Panax Ginseng (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu; produce o revigorare a intregului organism, mentinand crescute puterea si pofta de viata).

- Zen Thonic (1-1-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu; creste tonusul fizic si psihic, inlaturand astfel oboseala musculara si tulburarile de dispozitie des intalnite in astenie).

Observatie: Se fac 2 cure anual, primavara si toamna.

Astenie

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active