Filtrare dupa

Laxativ

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in scop laxativ (anti-constipatie)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural cu rol LAXATIV. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Pure Yucca (0-1-1 inainte de masa cu 20 de minute, intervine in detoxifierea naturala a intestinului combatand acumularile toxice din constipatie).

- Acidophilus (1-0-1 in timpul mesei, reface flora intestinala si in acest mod combate suprapunerea microbilor in tractul digestiv; fluidizeaza tranzitul intestinal).

- Meal Time (0-1-1 imediat dupa masa, aduc un aport benefic de enzime digestive naturale in acele cazuri in care propriul organism nu are capacitatea de a secreta necesarul enzimatic pentru o digestie buna).

- Green Care (1-1-1 in timpul mesei, se alege de catre persoanele normoponderale - lucerna din compozitie este un diuretic si laxativ natural) sau Nopalin (1-1-1 in timpul mesei, se alege de catre persoanele supraponderale, extractul de Nopal din compozitie trateaza constipatia si actioneaza ca un laxativ natural de nivel mediu, dar eficient)


Observatie: Se va efectua o cura completa, a cate 1 flacon din fiecare produs.

Laxativ

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active