Pure Whey (2,25 kg)
CaliVita® International

Pure Whey (2,25 kg)

264,75 RON
cu TVA

Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere in mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, inot, fotbal etc.).

Cantitate
  In stoc

Despre suplimentul pentru sportivi PURE WHEY


Nutritia sportivilorconstituie o problema deosebit de importanta, motiv pentru care se afla in permanenta atentie a specialistilor, diversificandu-se din ce in ce mai mult.

Desi fiecare sportiv este diferit (cu puteri, slabiciuni si dorinte diferite) cu totii au un scop comun si anume dezvoltarea unei musculaturi mai voluminoase, mai puternice si mai rezistente.

Compania ProLab a creat si dezvoltat, printre primii, produse specifice fiecarui tip de sportiv in parte. Dupa cum exista antrenamente specifice pentru imbunatatirea performantelor in orice ramura a soprtului, tot astfel se poate alege un program de suplimentare nutritionala pentru atingerea scopurilor individuale.

Printre produsele destinate sportivilor se numara si PURE WHEY in variantele: Chocolate, Vanilla si Strawberry.

 

Se stie ca aminoaciziisunt elementele componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esentiale pentru viata. Toate organele, glandele, muschii, enzimele Si hormonii din organism contin proteine. Daca exceptam cantitatea de apa din corp, ajungem a concluzia ca greutatea corporala se datoreaza, in cea mai mare parte, proteinelor. Datorita diferitelor combinatii ale aminoacizilor, exista peste 50.000 de tipuri de proteine si 20.000 de enzime cunoscute. Proteinele difera atat din punct de vedere structural (avand in compozitie diferiti aminoacizi), cat Si prin rolurile pe care le au in procesele vitale din organism, iar din aceasta cauza nu se pot substitui cu altceva.

Din cei 29 de aminoacizi frecvent intalniti se formeaza sute de tipuri de proteine care se gasesc in organismele tuturor vietuitoarelor. In organismul uman, ficatul este organul care asigura 80% din aminoacizii necesari, iar diferenta de 20% se obtine din alimentatie. Aminoacizii nu pot fi depozitati Si, din aceasta cauza, atunci când este nevoie de vreunul, mai intai se utilizeaza aminoacizii aflati in circulatia sanguina, iar apoi vor fi obtinuti alti aminoacizi prin degradarea proteinelor.

Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Acest lucru se intampla mult mai des decat s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina grave dereglari ale proceselor biochimice. 0 situatie asemanatoare se produce si in cazul in care, dintr-o cauza oarecare, alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate in totalitate. Pot aparea dereglari Si atunci cand regimul alimentar este bogat in vitamine si saruri minerale dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.

Necesitatile de proteine ale organismului difera in functie de varsta, greutate corporala, solicitari fizice, etc. Cu cat un individ este mai solid si mai tanar sau cu cat trebuie sa depuna eforturi fizice mai mari pentru a face fata cerintelor activitatii profesionale sau sportului practicat, cu atat organismul Va solicita mai multe proteine. Daca la un tanar de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este de 0,75 glkg corp, in cazul unui sportiv de performanta de aceeasi varsta, acest necesar poate creste cu 50-400%, in raport direct cu solicitarea fizica.

Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere in mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, inot, fotbal etc.).


Un flacon de PURE WHEY Chocolate/ Vanilla/ Strawberry are 2,25 kg si costa 264,75 lei (pretul de depozit).

O masura (32 g) contine:

Proteine 22 g
Zaharuri 3 g
Total carbohidrati 69
Fier 0,4 g
Sodiu 60 mg
Calciu 160 mg
Acizi grasi saturati 1 g
Calorii 130
Calorii din grasimi 20
Colesterol 45 mg
Total grasimi 2 g

Aminoacizii componenti:
- L-izoleucina 4,3 g
- L-alanina 3,3 g
- L-lizina 6,2 g
- L-acid aspartic 7,1 g
- L-fenilalanina 2.2 g
- L-acid glutamic 12,1 g
- L-serina 3,5 g
- L-histidina 1.2 g
- L-triptofan 1.4 g
- L-leucina 7,1 g
- L-valina 4,0 g
- L-metionina 1,2 g
- L-prolind 4,3 g
- L-treonina 4,3 g
- L-tirozina 1,7 g
- L-arginina 1,6 g
- L-cisteina 0,8 g
- L-glicina 1,5 g

Alte ingrediente: concentrat proteic din zer, glutamina, maltodextrina, pulbere de cacao, arome naturale, lecitina, sucraloza, potasiu acesulfam.Acesta este formularul online de comanda rapida, este o alternativa foarte buna pentru cosul de cumparaturi clasic. Folosind acest formular nu trebuie sa va faceti cont pe site si nici sa adaugati produsul dorit in cosul de cumparaturi, este suficient sa completati acest formular.

Dupa solicitarea online a produselor veti fi notificat in urmatoarele 1-2 zile (cu prioritate pe mail, in caz contrar printr-un mesaj pe mobil sau direct pe telefon) cu privire la procesarea si expedierea comenzii. Cele 1-2 zile sunt necesare depozitului sa preia datele din comanda dvs., sa le inregistreze, sa ambaleze produsele si sa expedieze pachetul.

Livrarea poate fi efectuata prin Posta Romana sau Curierat Rapid.

 


 

 

Comanda telefonic acest produs:
Telefon / sms: 0722.220075

Luni - Vineri 9:00 - 20:00

Comanda acest produs pe email:

alternative.naturiste@gmail.com

Detalii ale produsului

1000 Produse