Smokerade (90 tablete)
CaliVita® International

Smokerade (90 tablete)

78,95 RON
cu TVA

Smokerade este un prudus natural de la Calivita destinat celor care au probleme respiratorii in principal datorita fumatului activ sau pasiv. Poate ajuta inclusiv la diminuarea poftei de tigara si nicotina.

Cantitate
  In stoc

Smokerade Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate
  - Antiseptic pulmonar

- Bronsita

- Cancer la plamani

- Hemoptizie

- Impotenta

- Laringita

- Muco-purulenta tractului respirator

- Oxidare si degenerare celulara

- Pleurezie

- Silicoza

- Tabagism - dependenta de fumat

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Smokerade de la Calivita

Daca sunteti fumator, probabil stiti foarte bine ca ar trebui sa renuntati la acest viciu, pentru ca fumatul va pericliteaza sanatatea. In cazul in care nu vreti sa faceti un asemenea "sacrificiu", ar trebui macar sa intreprindeti ceva pentru a reduce efectele negative ale fumatului. Pentru obtinerea acestui deziderat, compania CaliVita va ofera suplimentul alirnentar Smokerade, un produs destinat fumatorilor. Acesta este un preparat cu o compozitie complexa si cu un remarcabil efect antioxidant.

Daca sunteti fumator inrait, care fumeaza tigara dupa tigara, trebuie sa stiti ca produsul nostru diminueaza efectele nocive ale nicotinei si ale furnatului, in general.

Pentru furmatorii moderati sau pasivi, aparitia pe piata a acestui produs este si mai imbucuratoare, deoarece efectele negative sunt neutralizate in intregime. Dupa cum se stie, furmatul genereaza formarea de radicali liberi in organism si compusi aromatici policiclici (de exmplu, benzipirenul) care au actiune cancerigna. Pe langa acestea, fumatul presupune eliberarea unei mari cantitati de monoxid de carbon (o adevarata otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (nefrotoxic), substante inhalate de catre organism.

Vitaminele C, E, Coenzima Q10, Zincul si Seleniul (activatori si stimulatori ai super-oxid-dismutazei si glutation-peroxidazei) sunt antioxidanti extrem de eficienti care protejeaza organismul printr-o actiune sinergica. Impreuna, aceste substante reduc efectele nocive ale fumatului asupra vaselor sangvine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii biliare si asupra schimburilor de oxigen din sange. Extractul de ardei rosu ajuta la desfasurarea normala a proceselor sistemului respirator. Acidul elagic (care se afla in anumite fructe, ca zmeura) are efect detoxifiant si protector asupra celulelor, stimuland activitatea anticancerigena a celulelor hepatice, in timp ce seleniul si zincul protejeaza rinichii de efectul nefrotoxic al cadmiului. Datorita acestui complex de actiuni benefice ale produsului Smokerade, il recomandam cu caldura tuturor celor care fac din tigara un obicei cotidian.

Un flacon de Smokerade are 90 de tablete. O tableta contine:

- Ardei rosu
- Acid elagic
- Vitamina C
- Vitamina E
- Zinc
- Seleniu
- Coenzima Q10
- Extract de ceai verde
300 mg
5,0 mg
60,0 mg
10,0 mg
5,0 mg
20 mcg
2,5 mg
5,0 mg

Detalii ale produsului

CV0104
997 Produse