Xantho Plus (90 capsule)
CaliVita® International

Xantho Plus (90 capsule)

110,44 RON
cu TVA

 XanthoPlus  este un supliment natural de xantone - aceste substante fiind recunoscute drept unii dintre cei mai buni antioxidanti, antimutagenici si antidegenerativi naturali cunoscuti. Extractele de rodie, grapefruit, afine, ceai negru si samburi de struguri, aduc in corp substante care combata afectiuni grave si imbunatateasca frumusestea si vitalitatea organismului relativ sanatos.

Cantitate
  In stoc

Xantho Plus Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate
  - Apetit sexual scazut

- Stimularea atentiei

- Cancer cerebral / tumori beningne cerebrale

- Dementa senila - prevenire

- Inteligenta - ridicarea coeficientului

- Memorie - imbunatatire

- Nevroza

- Schizofrenie - ameliorare si tratament

- Scleroza (laterala amiotrofica, respectiv multipla in placi)

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Xantho Plus de la Calivita

Radicalii liberi sunt molecule reactive si foarte instabile, produse fie de organismul nostru pe fond de stres, fie captate din mediul exterior. Acestea se afla in permanenta cautare de electroni pentru a-si reface stabilitatea. In procesul de echilibrare a structurii lor moleculare, acestia pun stapanire pe electronii moleculelor din jur, oxidandu-le. De multe ori moleculele afectate fac parte din peretii celulelor corpului nostru, oxidarea moleculara ducand la deteriorarea celulelor si implicit a testururilor din care acestea fac parte. Faptul in sine poate conduce la reactii in corp de tip domino, in care distrugerea celulelor poate declansa leziuni si disfunctionalitati importante in organism. Celulele odata lezate au functii mai reduse sau ajung sa se comporte aberant, lucru care, in unele cazuri, poate duce la moartea celulara sau la mutatii, dintre care cea mai raspandita este chiar cancerul si bolile neurologice.

In sprijinul nostru vin insa substantele anti-oxidante. Antioxidantii sunt molecule cu un singur atom dar cu electron suplimentar. Altfel ei se ofera pentru a fi oxidati. In cazul in care organismul este slabit datorita unor boli, a varstei inaintate, a stresului, aportul de antioxidanti trebuie crescut.

In cartea intitulata "Miracolul antioxidant" Dr. Lester Packer afirma "Controland radicalii liberi, antioxidantii pot face diferenta dintre viata si moarte si pot determina viteza si modul in care imbatranim."

Cei mai puternici antioxidanti sunt xantonele. Exista peste 200 de tipuri de xantone in natura.

Produsul naturist Xantho Plus de la Calivita ofera in compozitia sa una dintre cele mai intens studiate specii de xanthone din natura - extractul de alfa-mangostana. In extractul de alfa-Mangostana din compozitia produsului se gasesc 50 de tipuri de xantone. Proprietatile sale antioxidante exceptionale lupta cu succes impotriva intregii game de efecte nocive ale radicalilor liberi.

Pe baza studiilor stiintifice, efectele benefice prin care se evidentiaza xantonele sunt: antioxidant, antimicrobian, stimulant al sistemului nervos central, hepatoprotector, avand si proprietati imunomodulatoare. Mangostana poate avea si efecte antihipertensive, anticancerigene, antidiabetice, antiinflamatoare si, in plus, poate duce la cresterea numarului de celule NK (“natural killer”), principalele celule imunitare avand rolul de a ataca direct structuri si antigene considerate non-self, fara ajutorul altor tipuri de limfocite.

Printre rezultatele studiilor asupra mangostanei mai putem mentiona, de asemenea, potentialul sau antituberculos, capacitatea xantonelor de a preveni alergiile, efectele inhibante la adresa agregarii plachetare (care poate cauza formarea de cheaguri), activitatea de vasorelaxare (relaxarea vaselor de sange prin care creierul este astfel mai bine irigat, fiind stimulata atentia, memoria, concentrarea, inteligenta). Au si actiune antidepresiva si maresc energia.

Pe langa Mangostana, preparatul Xantho PLUS a fost imbogatit cu un amestec special de antioxidanti puternici cum ar fi ceaiul verde, grapefruit-ul, semintele de struguri, rodia, afinele si merisoarele. Toate acestea au fost inglobate intr-o forma concentrata, de capsule, ceea ce face ca formula sa fie mai usor de utilizat decat oricand.

- Ceaiul verde manifesta un efect pozitiv deosebit asupra metabolismului grasimilor, in protectia celulelor fata de actiunea radicalilor liberi si in mentinerea vitalitatii.

- Samburii de struguri ajuta la protectia celulelor importiva efectelor radicalilor liberi, actionand benefic asupra peretilor celulari.

- Rodiile au un efect binefacator asupra sistemului cardiovascular si al peretilor arteriali.

- Afinele ajuta sanatatea capilarelor si elasticitatea venelor, contribuie la mentinerea sanatatii ochilor si la o functionare normala a mucoasei stomacului si intestinului subtire.

- Grapefruit-ul este binecunoscut petru efectul anticolesterolemiant atat de benefic pentru inima, efectul antioxidant ameliorand circulatia sanguina.

Produsul Xantho Plus este un preparat de o calitate deosebita, continand surse excelente de antioxidanti cu ajutorul carora putem sprijini eficient protectia celulara a intregului organism.

Un flacon de Xantho Plus are 90 capsule. O capsula contine:

- Extract Xanthosteen ......... 166.7 mg
- Amestec patentat ............. 200 mg, din care:

- extract 40:1 din grape fruit
- extract 4:1 din fructe de afin (Vaccinium Myrtillus)
- extract de ceai verde (std. 45% ECGC)
- extract de rodie (std. 20% acid elagic)

Detalii ale produsului

CV0161
999 Produse