CaliClean Bathroom (946 ml)
CaliVita® International

CaliClean Bathroom (946 ml)

37,40 RON
cu TVA

Daca va este teama de produse care contin substante nocive pentru piele, ochi, nas, gat si mediul inconjurator, CaliClean va poate ajuta cu o solutie de curatenie pe cat de eficienta pe atat de ecologica si de sigura.

Cantitate
  In stoc

Multe produse de curatat contin substante daunatoare sanatatii. Pentru folosirea acestor produse chimice de curatat intr-un mediu sigur pentru sanatatea dvs. trebuie sa purtati o masca, manusi de cauciuc sau haine care nu pot fi erodate de aceste produse. Detergentii care contin substante periculoase sunt nocivi atat pentru oameni, cat si pentru mediul inconjurator. Substanţele chimice pe care le aruncam în chiuveta si le deversam în canalizare incetinesc procesele naturale de purificare, deoarece distrug bacteriile necesare decantarii apei. Majoritatea sistemelor de deversare nu sunt concepute sa proceseze substante chimice, prin urmare, daca reziduurile domestice periculoase sunt eliminate în forma lor originara, acestea vor periclita fauna si apele freatice.

Utilizarea produselor chimice de curatat poate avea si efecte negative directe asupra sanatatii. Agentii chimici nocivi din aceste produse pot afecta sistemul nervos central, functiile cardiace si rinichii, pot cauza insuficientă respiratorie, pot cauza inflamatii, iritatii, arsuri sau distrugeri de tesut. Pot provoca edeme pulmonare daca sunt inhalate si deces daca sunr ingerate.

Spre deosebire de produse CaliClean, produsele chimice din comert au numeroase neajunsuri:

- Substanta periculoasa cel mai des prezenta in dezinfectanti sunt fenolii, extrem de otravitori, inflamabili, care pot afecta sistemul nervos central, functiile cardiace, rinichii, pot cauza insuficienta respiratorie sau pot ataca mucoasele si pielea.

- Produsele de desfundat sifonul, de curatat cuptorul, toaleta, toate contin acid clorhidric, substanta otravitoare, coroziva, ce poate cauza arsuri si poate distruge tesuturi vii, poate provoaca edem pulmonar daca este inhalat si deces daca e ingerat.

- Produsele de curatat podeaua, de lustruit parchetul si mobila contin dietilenglicol care poate provoca leziuni ale rinichilor, ficatului si sistemului nervos central, sau deces daca este ingerat.

- Produsele de indepartat petele contin perclorid etilen, hidroxid de amoniu, amoniac. Aceste substante sunt corozive, irita pielea, ochii si caile respiratorii, cauzeaza edem laringian daca sunt inhalate in concentratii ridicate. Pot afecta sistemul nervos central si pot provoca pierderea cunostintei sau moartea daca sunt inghitite.

 ALTERNATIVA pe care v-o oferim la toate aceste solutii cu neajunsuri sunt produsele ecologice de curatenie Cali Clean.

Produsele CaliClean sunt potrivite pentru o curatenie eficienta, sanatoasa si ecologica pentru ca:

- Sunt obtinute din substante 100% biodegradabile.
- Contin 100% surfactanti de origine vegetala.
- Sunt antialergice.
- Nu contin fosfati si dioxina.
- Nu contin materii prime obtinute din substante petrochimice.
- Nu contin ingrediente de origine animala.
- Nu sunt testate pe animale.
- Ambalajul lor este confectionat din materiale reciclabile.
- Parfumurile utilizate sunt naturale si conforme cu standardele IFRA (Asoc. Internat. a Parfumurilor).
- Toate ingredientele folosite sunt autorizate de Agentia de Protectie a Mediului din SUA.

  Produsul natural de curatat pentru baie CaliClean Bathroom(miros de lamaie) - poate fi folosit pentru curatarea faiantei, gresiei, a cazii de baie si a chiuvetei, a usilor de dusi. Previne si curata depunerile de sapun, rugina si calcar.

Un flacon de CaliClean Bathroom are 946 ml. Acest produs contine:

1. Apa filtrata
2. Agenti de curatare specifici din plante
3. Decil-glucozid
4. Alcool de prorumb
5. Glicol-eter
6. Citrat de sodiu
7. Hidroxid de sodiu
8. Parfum de lamaie

Alte mentiuni: Biodegradabil. Nu contine fosfati. Nu contine inalbitori.

 Atentie!

- Desi sunt ecologice, produsele de curatat pot provoca iritatii in contact direct cu ochii sau gura. A nu se pastra la indemana copiilor!

- In caz de contact cu ochii: clatiti cu apa din abundenta timp de 15 minute, apoi solicitati sfatul unui medic.

- In caz de ingestie: nu va autoprovocati voma, beti un pahar cu apa si luati legatura cu medicul dumneavoastra.

- In cazul suprafetelor sensibile, se testeaza mai intai pe o zona mica, ne aflata la vedere.

- Nu se vor folosi pe obiectele de mobilier din lemn masiv lacuit.

Detalii ale produsului

CL0004
1000 Produse