• Pachet
Helicobacter Pylori. Tratament naturist, pachet complet

Helicobacter Pylori. Tratament naturist, pachet complet

386,42 RON
cu TVA

Helicobacter Pylori. Pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Para Protex, Oregano Oil, ProBioBalance, Green Care si Digestive Enzymes.

Acest pachet contine

Digestive Enzymes (100 tablete)
Digestive Enzymes (100 tablete)
84,66 RON
x 1
Green Care (240 tablete)
Green Care (240 tablete)
75,44 RON
x 1
Oregano Oil (30 ml)
Oregano Oil (30 ml)
94,09 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

 Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul infectiei cu Helicobacter Pylori

 Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HELICOBACTER PYLORI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

 Helicobacter Pilori este un germen-bacterie raspunzator de aparitia ulcerului gastro-duodenal, bacteria fiind dovedita raspunzatoare de transformarea maligna (canceroasa) a acestuia. Pentru tratarea infectiei cu Helicobacter Pilori, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex - 1-0-1, dupa masa, reduce agresivitatea bacteriei Helicobacter Pylori asupra mucoasei digestive, prevenind eroziunile gastrice.

- Oregano Oil - 4-4-4 picaturi intr-un pahar cu apa imediat dupa masa, are efect antiseptic si antibacterian; ia contact direct cu mucoasa gastrica, ceea ce este important in aceasta afectiune.

- Green Care (1-1-1, dupa masa la 30 de minute), alcalinizeaza si creeaza o protectie a tubului digestiv inferior la nivel de mucoasa profunda.

- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei) faciliteaza digestia, stiut fiind faptul ca o digestie blocata permite agravarea infectiilor cu Heilobacter.

Pachetul contine:

Digestive Enzymes (100 tablete) x 1 buc

Green Care (240 tablete) x 1 buc

Oregano Oil (30 ml) x 1 buc

Para Protex (100 tablete) x 1 buc

Detalii ale produsului

100 Produse