• Pachet
Herpes Simplex. Tratament naturist, pachet complet
CaliVita® International

Herpes Simplex. Tratament naturist, pachet complet

381,39 RON
cu TVA

Herpes Simplex. Pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Para Protex, Virago si Liquid Clorophyll.

Acest pachet contine

Liquid Chlorophyll
Liquid Clorophyll (473 ml)
128,60 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
Virago (90 tablete)
Virago (90 tablete)
120,56 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul infectiei cu Herpes Simplex

Herpesul simplu se caracterizeaza prin mici basici la nivelul pielii sau a mucoaselor (buze, vagin), care, spargandu-se, lasa ulceratii extrem de dureroase. Herpesul este produs de un virus.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HERPES SIMPLEX. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Herpesul este o afectiune cutanata caracterizata prin eruptie de vezicule mici, transparente si grupate pe un fond rosietic, ce este produsa de virusul Herpes Simplex. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-0-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, in timpul mesei, poseda efect antiviral intervenind activ in lupta organismului cu virusul herpetic).

- Virago (1-0-1 dupa masa, ridica imunitatea generala, potentand sistemul imunitar contra micro-organismelor virale, bacteriene, fungice).

- Liquid Clorophyll (1-0-1 inainte de masa la copii, respectiv 1-1-1 inainte de masa la adulti), are rol de eliminare eficienta a toxinelor virale din corp, precum si de creare a unui mediu organic alcalin indezirabil virusului.

Observatie: Se fac fac 3-4 cure pe an pentru intarirea sistemului imunitar si preventia recidivelor.

Detalii ale produsului

100 Produse