• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru nanism hipofizar, piticism

408,69 RON
cu TVA

Nanism hipofizat, piticism, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Evening Primrose Oil, Strong Bones, HGH Suppport, Noni lichid

Acest pachet contine

Noni Liquid (946 ml)
178,46 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
HGH Support (90 tablete)
HGH Support (90 tablete)
106,15 RON
x 1
Strong Bones 100 (100 capsule)
Strong Bones 100 Calciu si Magneziu (100 capsule)
54,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea Nanismului Hipofizar

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Nanismul Hipofizar. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Nanismul Hipofizar (sau Piticismul) este o afectiune endocrina constand in dezvoltarea fizica insuficienta manifestata la frageda varsta prin incetinirea sau stoparea prematura a cresterii. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema de tratament natural pe baza de produse CaliVita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, intervine in reglarea generala a intregului ax hormonal, atat la femeie cat si la barbat). Este recomandabil ca, inainte de consumarea acestui produs, pacientul sa consulte un medic specialist endocrinolog.

- Strong Bones (0-1-1 inainte de masa, asigura prin aportul de Caliciu si Magneziu o puternica sustinere cu aport din exterior in dezoltarea osoasa).

- HGH Suppport (0-0-2 dupa masa, reprezinta un excelent suport pentru dezvoltarea corporala prin faptul ca stimuleaza producerea in cantitate mai mare a hormonului de crestere de catre organism).

- Noni lichid (1-1-1 inainte de masa, stimuleaza sistemul neuro-endocrin).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul IMMUNE si HORMONE (ambele intervenind in reglarea energetica a functionarii sistemelor Imunitar si Hormonal).


Observatie: Se va face o cura de 3 luni de zile continuu.

Detalii ale produsului

99 Produse