• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru anexita

325,55 RON
cu TVA

Anexita, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: White Willow, C 1000, Para Protex, Evening Primrose Oil.

Acest pachet contine

Vitamina C 1000 (100 tablete)
Vitamina C 1000 (100 tablete)
73,80 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,50 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
White Willow (100 capsule)
White Willow (100 capsule)
50,02 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea anexitei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ANEXITA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Anexita este o afectiune ce consta in inflamatia anexelor aparatului genital feminin (ovare, trompe uterine), insotita de durere, modificari ale fluxului menstrual sau a duratei dintre menstruatii. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- White Willow (1-2-1 continuu pana la terminarea flaconului, administrate dupa masa; are rol antiinflamator si antialgic datorita continutului in aspirina naturala extrasa din scoarta de salcie alba, reducand inflamatia dureroasa de la nivel anexial).

- C 1000 (1-1-0 continuu pana la epuizarea tabletelor, administrate dupa masa; este un excelent imunostimulator, crescand rezistenta organismului la diversi factori perturbatori ai homeostaziei).

- Para Protex (1-0-1 continuu pana la terminarea tabletelor din flacon, administrate in timpul mesei; confera para protectie contra microbilor de orice fel care se pot adauga inflamatiei si astfel sterilizeaza focarele infectioase de la nivelul anexelor pelvine).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; regleaza sinteza hormonilor ovarieni, prevenind dezechilibrele menstruale secundare aparitiei fenomenelor inflamatorii)

Observatie: Se pot efectua 3 cure anual, de 2-3 luni fiecare, cu pauze intre ele.

Detalii ale produsului

100 Produse