• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru tiroida autoimuna

451,88 RON

In loc de 456,01 RON

cu TVA

Tiroida autoimuna, pachetul complet pentru tratamentul naturist ce contine: Evening Primrose Oil,  Immunaid, Rhodioli, Noni capsule.

Acest pachet contine

Noni Caps (90 capsule)
Noni Caps (90 capsule)
126,21 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Immunaid (180 tablete)
Immunaid (180 tablete)
144,00 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
115,90 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea Tiroiditei Autoimune
Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru TIROIDITA AUTOIMUNA (Hashimoto). Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Tiroidita autoimuna (Bola Hashimoto) este o afectiune imunologica in cadrul careia se dezvolta autoanticorpi impotriva antigenelor tiroidei. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa la persoanele cu functie hipotiroidiana - supraponderale si dupa masa la persoanele cu functie hipertiroidiana - subponderale, 3 luni continuu, echilibreaza metabolismul axului endocrin - in special cel tiroidian - prevenind astfel disfunctiile).

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si regleaza sinteza de imunoglobuline-anticorpi).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic ce sufera modificari in aceasta afectiune).

- Noni capsule (1-1-1 inainte de masa la hipertiroidieni si dupa masa la hipotiroidieni, 2 luni continuu, are efecte multiple: de crestere a imunitatii, de relaxare a sistemului nervos si de reglare hormonala).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul IMMUNE (legat de functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar).


Observatie: Se poate lua in paralel cu medicatia clasica

Detalii ale produsului

100 Produse