• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru colica abdominala

310,39 RON
cu TVA

Colica abdominala, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Digestive Enzymes, Para Protex, Nopalin,

Acest pachet contine

Digestive Enzymes (100 tablete)
Digestive Enzymes (100 tablete)
84,66 RON
x 1
Nopalin (200 tablete)
Nopalin (200 tablete)
93,50 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
tratarea preventiva a colicilor abdominaleVa oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural preventiv pentru COLICA ABDOMINALA.Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Colica abdominala e starea de criza pe zona abdominala, manifestata prin dureri spasmodice ale tractului intestinal, provocate de o contractie neobisnuita si foarte puternica a muschilor intestinali avand drept posibile cauze: hrana excesiva, alimente partial sau total nedigerate, inflamatia mucoasei intestinale, substante toxice prezente in hrana, alergii alimentare, litiaza reala, biliara, colecistita sau blocaj intestinal. In criza (colica) abdominala propriuzisa nu exista remediu naturist ajutator. Ca remediu preventiv si pentru combaterea recurentelor recomand urmatoarea schema generala de tratament cu produse naturiste Calivita:

- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei, asigura buna digerare a alimentelor ingerate si necesarul de enzime necesar bunei desfasurari a proceselor digestive).

- Para Protex (0-1-1 dupa masa, combate eventualele infectii fungice si inflamatiile aferente).

- Nopalin (1-1-1 inainte de masa, leaga metabolitii toxici din intestine si ii elimina, regleaza tranzitul intestinal si e un bun adjuvant la persoanele cu probleme digestive).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: DETOXIFIERE, CIRCULATIE, DIGESTIE, MERIDIAN, BIORITM.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea corespunzatoare a intregului corp.

Observatie: Se efectueaza o cura completa (cate un flacon din fiecare produs) care se reia dupa 6 luni.

Detalii ale produsului

100 Produse