• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru boala Basedow Graves

367,47 RON
cu TVA

Boala Basedow Graves, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Evening Primrose Oil,  Strong Bones, Mega Protect 4 Life, Noni capsule.

Acest pachet contine

Noni Caps (90 capsule)
Noni Caps (90 capsule)
126,21 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Mega qProtect (90 tablete)
109,90 RON
x 1
Strong Bones 100 (100 capsule)
Strong Bones 100 Calciu si Magneziu (100 capsule)
54,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul bolii Basedow-Graves


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru boala Basedow Graves. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Basedow-Graves este o boala endocrina autoimuna caracterizata prin proeminenta (exoftalmia) globilor oculari si multiple modificari in axul hormonal care duc la dezechilibre majore, inclusiv cariace. Este considerata totodata cea mai frecventa cuaza de hipertiroidism. Pentru tratarea sa recomand urmatoarea combinatie de produse naturiste Calivita:


- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, reglator al axului endocrin si adjuvant implicit in echilibrarea ca functionalitate a glandei tiroide).

- Strong Bones (0-1-1 inainte de masa, regleaza regleaza contractiile musculare prin relaxarea musculaturii netede si striate, combate carceii si contracturile).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, fluidizeaza circulatia, oxigeneaza fluxul sanguin, actioneaza ca protector ocular si cardiovascular).

- Noni capsule (1-1-1, inainte de masa, sustine imunitar si echilibreaza sistemul nervos).


Observatie: Se va efectua un tratament de 2-3 luni continuu.

Detalii ale produsului

100 Produse