• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru dereglare hormonala barbati

300,47 RON

In loc de 309,90 RON

cu TVA

Dereglare hormonala barbati, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Vital Man, Omega 3, Rhodiolin, Spirulina Max.

Acest pachet contine

Omega 3 (100 capsule)
75,00 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
115,90 RON
x 1
Spirulina Max (60 tablete)
Spirulina Max (60 tablete)
47,00 RON
x 1
Vital Man (60 tablete)
Vital Man (60 tablete)
72,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Dereglare hormonala (tratarea tendintelor de dezechilibrare hormonala)
Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru reglare hormonalaTermenul de hormon desemneaza acele substante sintetizate in organism care au proprietetea de a stimula sau excita diferite organe, tesuturi sau procese biochimice si fiziologice. Hormonii sunt elibertati in fluxul sanguin de glande specializate, numite "glande endocrine". Totalitatea acestor glande alcatuieste sistemul hormonal al fiecarui organism.

Sistemul hormonal se afla intr-o stransa interdependenta cu sistemele nervos si imunitar. Dereglarea oricaruia dintre ele atrage dupa sine dezechilibrarea celorlalte doua.

Un sistem hormonal dezechilibrat pe termen mediu si lung poate duce la dereglari severe in corp si la alterarea profunda a starii de sanatate.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OPTIMIZAREA SISTEMULUI HORMONAL. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru prevenirea sau tratarea tendintelor de dezechilibrare hormonala recomand urmatoarea schema pe baza de produse naturiste CaliVita:


Pentru dezechilibre hormonale la barbati:

- Vital Man (1-1-0, dupa masa, datorita principiilor active din extractele continute in acest produs mentine o sinteza normala a hormonului sexual masculin testosteron)

- Omega 3 (0-1-1, in timpul mesei, intretine o circulatie a vaselor de sange inclusiv a vaselor spermatice, permitand - datorita unei fluidizari optime a sangelui - un aport corect sanguin la nivelul organelor genitale masculine si, totodata, o nutritie spermatica buna - influentand productia de sperma ca si calitate si cantitate, precum si actul ejacularii)

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, stimuleaza secretia de serotonina si endorfine, hormoni capabili sa induca in corp starea de buna dispozitie generala, capabila la randul ei sa declanseze in organism reactii biochimice deosebit de importante cu rol in autoreglare, raspuns imun, vitalitate si in final homostazie)

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, regleaza endocrin impreuna cu uleiul de peste Omega 3; actioneaza la nivel tiroidian aducand un aport benefic de iod si optimizeaza functionarea glandei tiroide; nu este indicata in caz de hipertiroidism)
Observatie: Produsele naturiste recomandate se vor lua 2-3 luni continuu.

Detalii ale produsului

95 Produse