• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru dereglare hormonala femei

314,59 RON
cu TVA

Dereglare hormonala femei, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Vital Woman, Evening Primrose Oil, Rhodiolin, Spirulina Max.

Acest pachet contine

Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
115,90 RON
x 1
Spirulina Max (60 tablete)
Spirulina Max (60 tablete)
47,00 RON
x 1
Vital Woman (60 tablete)
Vital Woman (60 tablete)
79,90 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Dereglare hormonala (tratarea tendintelor de dezechilibrare hormonala)
Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru reglare hormonala

Termenul de hormon desemneaza acele substante sintetizate in organism care au proprietetea de a stimula sau excita diferite organe, tesuturi sau procese biochimice si fiziologice. Hormonii sunt elibertati in fluxul sanguin de glande specializate, numite "glande endocrine". Totalitatea acestor glande alcatuieste sistemul hormonal al fiecarui organism.

Sistemul hormonal se afla intr-o stransa interdependenta cu sistemele nervos si imunitar. Dereglarea oricaruia dintre ele atrage dupa sine dezechilibrarea celorlalte doua.

Un sistem hormonal dezechilibrat pe termen mediu si lung poate duce la dereglari severe in corp si la alterarea profunda a starii de sanatate.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OPTIMIZAREA SISTEMULUI HORMONAL. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru prevenirea sau tratarea tendintelor de dezechilibrare hormonala recomand urmatoarea schema pe baza de produse naturiste CaliVita:

Pentru dezechilibre hormonale la femei:

- Vital Woman (1-1-0, dupa masa, datorita principiilor active din extractele continute in acest produs mentine o sinteza normala a hormonilor sexuali feminini: estrogen, progesteron, foliculina, hormon luteinizant, etc.)

- Evening Primrose Oil (1-0-1, inainte de masa, stimuleaza echilibrul intregului ax endocrin si implicit functionarea normala la nivel ovarian)

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, stimuleaza secretia de serotonina si endorfine, hormoni capabili sa induca in corp starea de relaxare nervoasa, buna dispozitie si destresare, capabila la randul ei sa declanseze in organism importante reactii biochimice cu rol in autoreglare, raspuns imun, vitalitate si in final homostazie)

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, regleaza endocrin impreuna cu uleiul de primula; actioneaza la nivel tiroidian aducand un aport de iod benefic in optimizarea functionarii glandei tiroide; nu este indicata in hiper tiroidism)

- Optional, pentru ambele categorii, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul HORMONE (Sistem hormonal), IMMUNE (Sistem imunitar), NERVES (Sistem nervos), MERIDIAN (Meridiane energetice).

Observatie: Produsele naturiste recomandate se vor lua 2-3 luni continuu.

Detalii ale produsului

97 Produse