• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru chisturi hidatice

598,68 RON
cu TVA

Chisturi hidatice, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Garlic Caps, Oregano Oil, Spirulina Chlorella Plus, Immunaid, Ocean 21.

Acest pachet contine

Garlic Caps (100 capsule)
Garlic Caps (100 capsule)
42,91 RON
x 1
Immunaid (180 tablete)
Immunaid (180 tablete)
144,00 RON
x 1
Ocean 21 (946 ml)
Ocean 21 (946 ml)
187,90 RON
x 1
Oregano Oil (30 ml)
Oregano Oil (30 ml)
87,00 RON
x 1
Spirulina Chlorella Plus (100 tablete)
Spirulina Chlorella Plus (100 tablete)
117,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Tratament cu produse naturiste CaliVita pentru combaterea chisturilor hidatice

Va oferim o schema detaliata de tratament natural adjuvant impotriva chisturilor hidatice. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Chisturile hidatice sunt produse de un parazit, Taenia Equinoccus care se poate lua de la caini si care se dezvolta in ficatul omului sau in plamani, producind chisturi ce cresc incet dar continuu, putandu-se, uneori, rupe. Pentru a evita problemele multiple care pot aparea, se poate efectua un tratament pentru omorarea parazitului si, astfel, oprirea dezvoltarii chisturilor, odata cu eliminarea toxinelor si drenaj hepatic. Uneori, chisturile hidatice mari necesita interventie chirurgicala. Pentru tratarea chisturilor hidatice recomand personal urmatoarea schema de tratament adjuvant pe baza de produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps sau Para Protex (1-1-1 inainte de masa; 2 luni continuu; oricare dintre cele doua actioneaza ca antiparazitar si au rolul de a omori parazitii).

- Oregano Oil (3-5 picaturi intr-o lingurita de ulei de masline + 5-10 picaturi de lamaie, dimineata, pe stomacul gol, actioneaza prin extra-purificarea cailor biliare de orice eventuale depuneri de oua si chisturi parazitare).

- Spirulina Max sau Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa; 2 luni continuu; purifica organismul de toxinele parazitului; aduc un aport excelent de principii nutritive in organismul vlaguit de parazit, contribuie la refacerea parenchimului hepatic).

- Immunaid (1-1-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; pentru cei care urmeaza sa se opereze ridica imunitatea generala pasiva).

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite dupa masa, asigura o protectie deosebita tesutului pulmonar si hepatic, hraneste si regenereaza).

Detalii ale produsului

100 Produse