• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru insuficienta suprarenala

360,35 RON
cu TVA

Insuficienta suprarenala, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Evening Primrose Oil, Rhodiolin, Spirulina Max, Noni.

Acest pachet contine

Noni Caps (90 capsule)
Noni Caps (90 capsule)
126,21 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
115,90 RON
x 1
Spirulina Max (60 tablete)
Spirulina Max (60 tablete)
47,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru ameliorarea insuficientei suprarenale

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru INSUFICIENTA SUPRARENALA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Suprarenalele sunt doua glande endocrine, in forma triunghiulara, mici, situate in partea de sus a rinichilor. Acestea regularizeaza raspunsul corpului la stres prin sinteza adrenalinei si cortizolului. Functionarea ineficienta a glandelor suprarenale poate duce la insuficienta suprarenala care, la randul ei poate da nastere la o serie de probleme de sanatate. Ele pot perturba metabolizarea zaharului din sange, ducand la oboseala si slabiciune. Pentru mentinerea unei functionalitati normale a glandelor suprarenale recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, echilibreaza intreg axul endocrin combatand sau prevenind disfunctiile hormonale caracteristice suprarenalelor).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antistres si atenueaza impactul negativ al stresului deja instalat asupra glandelor suprarenale).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2-3 luni continuu, poseda efecte multiple de reglare a sistemelor imunitar, nervos si endocrin).

- Noni (capsule) (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca reglator secundar al intregului ax endocrin).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Hormoni, Urinar, Meridian.

Detalii ale produsului

100 Produse