• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru chisturi ovariene

406,35 RON
cu TVA

Chisturi ovariene, pachetul conplet pentru tratamentul naturist contine: Evening Primrose Oil, Vital Woman, Rhodiolin, SambuRex , Oxy Crystal.

Acest pachet contine

Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
115,90 RON
x 1
SambuRex (240 ml)
SambuRex (240 ml)
128,50 RON
x 1
Vital Woman (60 tablete)
Vital Woman (60 tablete)
79,90 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Tratament cu produse naturiste CaliVita pentru combaterea chisturilor ovariene

Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural impotriva dezvoltarii chisturilor oavriene. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Chisturile ovariene reprezinta o afectiune determinata de un dezechilibru in sinteza hormonilor sexuali feminini. Pentru tratarea sa recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza intreg axul endocrin la femeie, normalizand concomitent si nivelurile hormonilor sexuali).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; creste vitalitatea feminina din punct de vedere al sexualitatii si fertilitatii - lucru important deoarece o mare parte din femeile cu chisturi ovariene dezvolta aceasta disfunctie pe fond de de sterilitate) sau Zen Thonic (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, prin continutul de xantone, zmeur si struguri rosii actioneaza favorabil ca antimutagenic si antitumoral la nivel de tesut ovarian in aceasta afectiune).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; reprezinta antistresul natural ce stimuleaza cresterea sintezei de endorfine - "hormonii starilor de buna dispozitie" - diminuand in acest fel impactul stresului asupra echilibrului ovarian).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, actioneaza in directia remisiei tumorilor de tip chisturi ovariene si ovare fibrochistice prin continutul de soc negru, astragalus si vitamina C).

Detalii ale produsului

100 Produse