• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru eczeme

582,63 RON
cu TVA

Eczeme pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Mega Protect 4 Life, Acidophilus, Oxy Crystal, Stress Management B-Complex, Para Protex.

Acest pachet contine

Acidophilus (100 capsule)
Acidophilus (100 capsule)
90,48 RON
x 1
Mega qProtect (90 tablete)
117,18 RON
x 1
Oxy Crystal (50 ml)
Oxy Crystal (50 ml)
192,72 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
Stress Management B-Complex  (100 tablete)
Stress Management B-Complex (100 tablete)
50,02 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul eczemelor

Eczema (gr. ek = in afara; zein = a fierbe) se manifesta prin pete rosii insotite de mancarimi sau basici mici, care se sparg si zemuiesc. In final ele se acopera de cruste si scuame, dupa care pielea se va reface. Eczemele vor fi tratate de catre medicul specialist, ceea ce nu va impiedica sa folositi si remedii naturale, care pot da bune rezultate.

Masuri igienice

- evitarea contactului cu substante care pot produce eczeme: medicamente pe baza de mercur, sulfamide, antibiotice, produse cosmetice (ruj, rimel, pudra), detergenti, unele sapunuri, imbracaminte sintetica, etc.;
- indepartarea substantelor chimice de pe piele (cand este cazul), prin spalare cu apa, ser fiziologic, substante neutralizante, etc.;
- tratamentul corect al unor boli de ficat, de stomac, etc., care intretin eczemele.

Alimente interzise: conserve, branzeturi fermentate, grasimi animale, peste gras, condimente, crustacee, bauturi alcoolice, fragi, capsuni, cafea, ciocolata, etc.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ECZEME. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Eczema este o afectiune cutanata manifestata prin eruptie pe piele, la persoanele cu un teren alergic. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, contine antioxidanti specifici pentru tegument necesari regenerarii dupa leziunile produse; intareste sistemul imunitar prevenind declansarea alergiilor; impreuna cu Para Protex inhiba suprapunerile bacteriene la nivel tegumentar).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, echilibreaza ph-ul pielii si faciliteaza vindecarea).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, actioneaza favorabil in afectiuni ale pielii prin stimularea refacerii tesutului cutanat si combaterea infectiilor anaerobe; se va adminsitra si extern, prin aplicatii locale tamponate - solutie 5 ml de OxyMax la 500 ml de apa).

- Stress Management B-Complex (1-0-1 dupa masa, regleaza nivelul de stres si impactul asupra sistemului imunitar - alergia in context de suprasolicitare nervoasa).

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, distruge paraziti, fungi, microbi, ciuperci, stimuleaza excelent digestia si metabolismul, stimuleaza functia hepatica si renala, confera calitate vietii si longevitate)

Observatie: Se face o cura completa cu produsele de mai sus si se ia in paralel cu preparatele dermatologice locale, iar daca problemele reapar se repeta cura

Detalii ale produsului

100 Produse