• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru osteoporoza

396,38 RON
cu TVA

Osteoporoza, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Strong Bones Plus , Evening Primrose Oil, Zen Thonic, C 100.

Acest pachet contine

Vitamina C 1000 (100 tablete)
Vitamina C 1000 (100 tablete)
75,90 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Strong Bones 100 (100 capsule)
Strong Bones 100 Calciu si Magneziu (100 capsule)
54,00 RON
x 1
ZenThonic (946 ml)
ZenThonic (946 ml)
189,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea osteoporozei

Cresterea porozitatii oaselor sau osteoperoza se intalneste la cel putin 25% din populatia trecuta de 65 de ani, fiind intalnita mai frecvent la femei (osteoperoza de menopauza), decat la barbati (osteoperoza senila), intr-un raport de 7 la 1. Demineralizarea oaselor este un fenomen caracteristic varstei inaintate. Se manifesta prin deformarea coloanei vertebrale, cu dureri locale difuze si surde, mai ales la mers, si ameliorate la repaus. Fracturile spontane la nivelul coloanei vertebrale si la nivelul colului femural la varstnici, chiar dupa traumatisme minore, se datoresc, in buna parte, osteoperozei.

Printre tratamentele folosite pentru osteoperoza s-au aflat si mijloace nemedicamentoase. In scop preventiv, unul din marii specialisti, John J. Canary, de la Universitatea Georgetown din Washington, pe langa oestrogenoterapie, recomanda femeilor, inainte de menopauza, un regim alimentar bogat in calciu (1 g pe zi). In acelasi timp, medicul american mai recomanda vitamina D si bai de soare.

Pe langa regimul alimentar, el mai dadea si urmatoarele sfaturi:

- interzicerea alcoolului, pentru ca este nociv pentru ficat, perturba metabolismul vitaminei D si creste pierderile de calciu;
- interzicerea cafelei, deoarece cafeina accelereaza eliminarea calciului si a altor minerale din organism;
- interzicerea fumatului, pentru ca nicotina accentueaza eliminarea calciului si grabeste instalarea menopauzei;
- miscare multa, pentru ca favorizeaza formarea tesutului osos si reduce pierderile de calciu si a altor minerale.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OSTEOPOROZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Osteoporoza este o afectiune caracterizata prin prezenta demineralizarii osoase (a scaderii pricipalelor minerale) si apare preponderent la femei in perioada de menopauza, dar si la barbatii mari consumatori de alcool, fumatori sau ca o determinare secundara a unor boli mai grave cum ar fi: boli sistemice (poliartrita, lupus sistemic, spondilita anchilozanta, etc.), anumite cancere, etc.

► Strict pe simptom se merge cu:

- Strong Bones Calcium / Magnezium sau Strong Bones Plus - (1-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu) - asigura un aport echilibrat de calciu si magneziu pentru intarirea structurii osoase si prevenirea fracturilor de demineralizare din cadrul osteoporozei.

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa 3 luni continuu, regleaza complet tot axul endocrin, inclusiv glandele paratiroide raspunzatoare de fixarea calciului la nivel osos).

- Zen Thonic (1-1-1 inainte de masa, contribuie cu o multime de principii active la o functionare imunitara buna, capabila sa combata fenomenul de degenerare osoasa).

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, micsoreaza riscul fracturilor intervertebrale din osteoporoza).

Detalii ale produsului

100 Produse