• Pachet

Tratament naturist, pachet complet pentru pneumonie

449,08 RON
cu TVA

 Pneumonie, pachetul complet pentru tratamentul naturist contine :Para Protex, Garlic Caps, Ocean 21, Omega 3.

Acest pachet contine

Garlic Caps (100 capsule)
Garlic Caps (100 capsule)
42,91 RON
x 1
Ocean 21 (946 ml)
Ocean 21 (946 ml)
198,50 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,44 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul Pneumoniei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PNEUMONIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pneumonia este o infectie a cailor respiratorii inferioare (plamanilor) cu diverse microorganisme patogene, inclusiv virusi, bacterii si paraziti. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-0-1 dupa masa; confera para protectie organismului contra agentilor microbieni de orice tip ce se fixeaza in urma scaderii imunitatii tractului respirator).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa; poseda rol de antibiotic natural si stimuleaza expectoratia muco-purulenta prin tuse).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa; este un excelent imunostimulator si antiseptic general, prevenind complicatiile pneumoniei si eventualele recidive; este bronho-dilatator si analgezic) sau SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, remediu complex pe baza de soc, astragalus si echinaceea, cu actiune favorabila in inflamatiile si virozele cailor respiratorii - cum este pneumonia).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei; are efect protector la nivelul mucoaselor bronho-pulmonare, favorizand impreuna cu antioxidantii din siropuri refacerea precoce a functiei respiratorii).


Observatie: Se va face o cura continua de cate 1 flacon din fiecare produs al schemei de tratament si se poate asocia cu medicatia clasica.

Detalii ale produsului

100 Produse