• Pachet
 Fisuri anale-  tratament naturist cu produse Calivita

Fisuri anale- tratament naturist cu produse Calivita

496,65 RON
cu TVA

 Fisuri anale- pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Acidophilus,  Para Protex, Green Care, Ocean 21

Acest pachet contine

Acidophilus (100 capsule)
Acidophilus (100 capsule)
85,90 RON
x 1
Green Care (240 tablete)
Green Care (240 tablete)
72,00 RON
x 1
Ocean 21 (946 ml)
Ocean 21 (946 ml)
187,90 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
125,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul fisurilor anale

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural impotriva FISURILOR ANALE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Fisura anala este o afectiune ce consta in aparitia unei leziuni pe mucoasa anusului determinate de mai multi factori cum ar fi: tulburarile de tranzit intestinal, imunitatea scazuta, igiena precara locala, statul prelungit in sezut, etc. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Acidophilus (1-1-1 inainte de masa; 2 luni continuu; regleaza flora si ph-ul intestinal, inlaturand micozele cu candida de la nivelul colonului ce produc balonarile intestinale cu tulburari de tranzit intestinal, secretie anala acida si fisuri).

- Para Protex (0-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; realizeaza para protectie contra bacteriilor, ciupercilor si virusurilor, sterilizand pe aceasta cale focarele infectioase prezente in tractul digestiv inferior - la nivelul rectului si anusului).

- Green Care (1-1-1 inainte de masa, este un alcalinizant deosebit care, prin contiutul de lucerna, stimuleaza purificarea tesuturilor de metabolitii acizi si refacerea peretilor mucoaselor).

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, este un bun antiseptic si antiinflamator, un regenerator la nivel celular al tesuturilor si organelor, realizand prin complexitatea substantelor active continute o eficienta cicatrizare a leziunilor mucuoasei anale si hemoroizilor ce se asociaza deseori cu acestea).

Detalii ale produsului

fa1
10 Produse