• Pachet
Parazitoza - teniaza - tenie, tratament naturist cu produse Calivita

Parazitoza - teniaza - tenie, tratament naturist cu produse Calivita

278,34 RON
cu TVA

Teniaza este o parazitoza determinata de infectarea organismului uman cu Tenie. Acesta este un vierme turtit ca o panglica, de culoare alba, care ajunge la 4-6m lungime. Tenia se fixeaza pe peretii intestinului provocând dureri abdominale, scaune cu sange. Teniaza apare in urma consumului de carne infestata cu parazit, carne ce nu a fost suficient de bine preparata termic.

Acest pachet contine

Acidophilus (100 capsule)
Acidophilus (100 capsule)
90,48 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
Pure Yucca (100 capsule)
Pure Yucca (100 capsule)
55,63 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru TENIAZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Para Protex - o cura de 1 flacon, 1-0-1 in primele 10 zile dupa masa, apoi 1-1-1 pana la terminarea flaconului, tot dupa masa; omoara parazitul.

- Acidophilus - echilibrator de flora intestinala, 1-1-1, inainte de masa, timp de 3 saptamani la adulti, respectiv 1-1-0, inainte de masa, timp de 3 saptamani la copii, repopuleaza flora intestinala distrusa de parazit, si restabileste functionarea normala la nivel de intestine.

- Pure Yucca - 1-1-1, in timpul mesei, 3 saptamani in paralel cu Garlic/ParaProtex si Acidophilus, apoi inca 2 saptamani, purifica tractul digestiv de metablitii toxici rezultati in urma activitatii viermilor.

Detalii ale produsului

ten12
98 Produse