Infant Formula (60 ml)

Infant Formula (60 ml)

53,53 RON
cu TVA

Produsul Infant Formula este un complex lichid de vitamine destinat hranirii sugarilor (nascuti normal sau prematur), precum si profilaxiei sarcinii la mama in ultimele luni de graviditate.

Cantitate
  In stoc

Infant Formula

(60 ml)

Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate
 

Profilaxia sarcinii si a bebelusului

- Rahitism (0-2 ani)

Scorbut

O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decal ceilalti copii.

In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar continutul lor de vitamine si minerale este foarte scazut. De asemenea, nici alimentatia mamei nu contine intotdeauna cantitatea ideala de vitamine. In ultimul timp, ca urmare a industrializarii, au aparut o multitudine de factori externi, care au ca efect cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mama, cat si pentru sugar: lumina artificiala, poluarea aerului, radioactivitatea, radiatiile de multiple feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor, etc.), medicamentele, stresul psihic. Polivitaminele produse din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor.

In continuare vom oferi cateva detalii despre natura si compozitia acestor suplimente naturale: vitamina A se extrage din uleiul de peste, vitamina E din uleiul de plante, iar vitaminele B si C - foarte importante pentru cresterea si dezvoltarea sugarului - au, de asemenea, provenienta naturala. Aceste vitamine sunt oferite sub forma de sirop, cu un gust foarte placut, evitandanu-se in acest fel toate dificultatile care apar in momentul administrarii lor.

Atentie! Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor, de aceea, cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3, aceasta trebuie administrata separat.

► Un flacon de Infant Formula are 60 ml de lichid multivitaminic1 ml de preparat contine:

- Vitamina A
- Vitamina B1
- Vitamina B2
- Vitamina B3
- Vitamina B5 (Acid Pantotenic)
- Vitamina B6
- Vitamina B12
- Vitamina C
- Vitamina E

400.00 mcg
0.50 mg
0.60 mg
8.00 mg
3.00 mg
0.40 mg
0.50 mcg
35.00 mg

4.00 UI

Mod de asministrare: 1-3 ml/zi (ca etalon, 5 ml = 1 lingurita)

Detalii ale produsului

CV0196
999 Produse