Lion Kids C (90 tablete)
CaliVita® International

Lion Kids C (90 tablete)

30,32 RON
cu TVA

Produsul natural pentru vitaminizarea copiilor Lion Kids C de la Calivita este o sursa de vitamina C naturala intr-o cantitate dozata strict pentru copii (2-10 ani), incorporata in tabele masticabile, atractive vizual si foarte gustoase.

Cantitate
  In stoc

Lion Kids C (90 tablete) Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate
 

- Antiseptic pulmonar (copii)

- Cresterea rezistentei musculare (copii)

- Rinita alergica (copii)

- Scorbut (copii)

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Lion Kids C de la Calivita

Lion Kids C Vitamin sunt tablete de mestecat pentru copii ce contin vitamina C obtinuta exclusiv din surse naturale. Tabletele sunt gustoase si au forma unor figurine de animale.

- Vitamina C este o vitamina hidrosolubila (solubila in apa) si din aceasta cauza, in cazul unor solicitari fizice se elimina in cantitati mari din organism. Din fericire, cercetarile recente au descoperit preparatele cu absorbtie lenta (time released, efect retard) datorita carora vitamina C poate fi prezenta permanent in organism, exercitandu-si efectul benefic pe o durata mare de timp.

- Vitamina C fortifica sistemul imunitar si intareste rezistenta organismului fata de bolile infectioase, raceala si gripa. Activeaza numeroase enzime si joaca un rol important in respiratia celulara.

- Vitamina C accelereaza procesul de vindecare a ranilor, ajutând la refacerea tesutului conjunctiv, are rol in dezvoltarea oaselor, colagenului si cartilajului.

- Vitamina C este vitala pentru sinteza hormonilor suprarenali. Asigura protectie impotriva stresului, ajuta la absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12 stimuleaza formarea globulelor rosii.

- Imbunatateste capacitatile fizice. In timpul activitatilor care presupun solicitare si efort fizic, necesarul de vitamina C creste, astfel incat aceasta trebuie consumata in cantitati mai mari. Trebuie, de asemenea, consumata in cantitati crescute in timpul sezonului rece.

► Un flacon de Lion Kids C Vitamin are 90 de tablete masticabileO tableta contine:

- Vitamina C (acid ascorbic, macese, broccoli, pectina de mere, citrice) - 75 mg.

Detalii ale produsului

FL0009
998 Produse