Nopalin (200 tablete)
CaliVita® International

Nopalin (200 tablete)

108,00 RON
cu TVA

  Nopalin este un produs pe baza de extract din cactusul mexican Nopal, avand in compozitia sa multe substante cu rol important si sinergic in organism, a caror actiune ii confera produsului efecte deosebite in reglarea glicemiei, curatarea colonului, scaderea apetitului alimentar, diminuarea sau stoparea depunerilor de grasime in organism, precum si in ameliorarea tulburarilor gastro-intestinale.

Cantitate
  In stoc

Nopalin Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate

Apetit alimentar ridicat (scaderea apetitului) 

 Arteriopatie obliteranta

 Hipercolesterolemie - scaderea colesterolului

 Hipoglicemie

 Indigestie


 

 Laxativ

Lipotimie

 Pancreatita

Polineuropatii - afectarea sistemului nervos periferic 

 Tumori benigne

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Nopalin de la Calivita

Nopalinul face parte din categoria produselor CaliVita recent importate si comercializate in reteaua din Romania.Acest supliment natural contine Nopal deshidratat - substanta activa obtinuta din planta Neopal, o familie de cactus cultivata in Mexic, Chile si Italia.

Componentii chimici cei mai importanti ai Nopalului sunt: aminoacizi (in numar de 17, dintre care 8 esentiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) si fibre (atat solubile, precum lignina, celuloza, hemiceluloze, cat si insolubile: pectina, mucilagii, gume).

- Prin continutul bogat in aminoacizi, produsul poate determina scaderea apetitului la mancare. De asemenea, impiedica formarea lipidelor, accelereaza catabolismul acestora si eliminarea lor din organism. Datorita acestor efecte, Nopalinul poate fi recomandat persoanelor supra-ponderale sau obeze.

Nopalinul stabilizeaza nivelul glicemiei prin cresterea sensibilitatii organismului la insulina. Studii experimentale au demonstrat atat la diabetici cat si la oamenii sanatosi, un efect hipoglicemiant la maximum 4-6 ore de la administrarea produsului. Putem deci spune ca, prin efectul hipoglicemiant si prin vitaminele din compozitie, acest supliment reduce complicatiile diabetului zaharat, adica retinopatia, arterioscleroza diabetica, etc...

- Aminoacizii, fibrele si vitamina B3 previn conversia excesiva a glucidelor sangvine in lipide. De asemenea, prin accelerarea catabolismului lipidic, Nopalinul reduce nivelul colesterolemiei, trigliceridemiei si LDL. Vitamina B3 (niacina) poate converti colesterolul LDL in forma HDL si prin aceasta reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Efectul anti-aterosclerotic se datoreaza aminoacizilor, fibrelor si antioxidantilor prezenti in compozitie.

- Fibrele solubile si insolubile contribuie la absorbtia apei, asigurand o traversare mai facila a alimentelor prin tractul digestiv si un peristaltism intestinal normal.

Unele tulburari gastrointestinale pot fi reduse prin consumul Nopalinului deoarece fibrele vegetale si mucilagiile protejeza mucoasa intestinala si regleaza productia de acid gastric. Asigura, in acest mod, o protectie eficienta persoanelor care consuma alimente condimentate sau urmeaza un tratament cu anti-inflamatoare. Ajuta la detoxifierea ficatului si a organismului in general.

Acest produs poate fi recomandat si sportivilor, pentru numarul mare de aminoacizi existenti in compozitie.


Un flacon de Nopalin are 200 de tablete. O tableta contine:

- Tulpina uscata de Nopal 300 mg

Detalii ale produsului

CV0105
996 Produse