• Pachet

Psoriazis - Tratament naturist cu produse Calivita

298,96 RON
cu TVA

Psoriazisul repezinta o afectiune imunologica declansata predominant in conditii de stress emotional si dezechilibru al sistemului nervos. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita

Acest pachet contine

beauty formula
Beauty Formula (90 tablete)
108,90 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,50 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
120,56 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Psoriazis tratament naturist

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul psoriazisului


Psoriazisul este o boala de piele cronica destul de greu de tratat chiar de catre specialisti. Ea se caracterizeaza prin pete rosii acoperite cu scuame, localizate mai ales la coate, genunchi si cap.

Alimente interzise: grasimi animale (cu exceptia pestelui gras) si branzeturi fermentate.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru PSORIAZIS. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Psoriazisul repezinta o afectiune imunologica declansata predominant in conditii de stress emotional si dezechilibru al sistemului nervos. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, asigura echilibrul normal al sistemului nervos prevenind recaderile in psoriazis).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste circulatia la nivelul epidermului si previne sclerozarea tegumentului prin aportul de acizi grasi nesaturati necesari pielii; determina anumite reglari hormonale benefice in organism).

- Beauty Formula (1-0-1, dupa masa) este un produs care se adreseaza exclusiv pielii, avand rolul de refacere si intretinere prin aportul de substante si principii active deosebit de benefice la acest nivel.

Detalii ale produsului

1209
18 Produse