• Pachet
Hernie Hiatala - tratament naturist

Hernie Hiatala - tratament naturist

471,12 RON
cu TVA

Hernia hiatala (diafragmatica) se produce prin patrunderea unui organ abdominal, mai ales a stomacului, in cavitatea toracica, prin orificiul esofagului situat in muschiul diafragm. Aceasta suferinta, cunoscuta si sub numele de hernie hiatala, se manifesta prin: arsuri in capul pieptului sau inapoia osului stern, greata, varsaturi etc.

Acest pachet contine

Digest Ease (100 tablete)
Digest Ease (100 tablete)
76,62 RON
x 1
Green Care (240 tablete)
Green Care (240 tablete)
75,44 RON
x 1
Ocean 21 (946 ml)
Ocean 21 (946 ml)
198,50 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
120,56 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru simptomele HERNIEI HIATALE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru ameliorarea simtomelor herniei de hiatale, recomand urmatorul remediu cu produse naturiste CaliVita:

    - Green Care, 3 pe zi, 1-1-1, in timpul meselor principale (actioneaza impotriva refluxului esofagian acid care lasat sa se produca poate duce in timp la largirea zonei de patrundere a stomacului in esofag si astfel la agravarea herniei hiatale).

    - Digest Ease, 2 pe zi, 0-1-1, dupa mesele de pranz si de seara (consumand enzime digestive este facilitat procesul de digestie hepato-biliara, astfel incat este preintampinata declansarea refluxului gastro-esofagian acid).

    - Rhodiolin, 3 pe zi, 1-1-1, dupa mesele principale, relaxeaza musculatura neteda a tubului digestiv; combate stresul si amelioreaza starile de tensiune nervoasa pe fondul carora se pot dezvolta dezechilibre alimentare cu consecinte negative asupra sistemului digestiv cu hernie hiatala deja instalata.

    - Ocean 21, 3 linguri pe zi, 1-1-1, inainte de mesele principale, actioneaza pe detoxifiere hepatica, mai ales in cazul persoanelor care consuma intens alcool sau fumeaza mult si care sunt predispuse la evolutia herniei hiatale. De asemenea ajuta pe digestie in general si ridica mult tonusul organismului.

Detalii ale produsului

hh1
99 Produse