• Pachet
Celulita - tratament naturist cu produse Calivita

Celulita - tratament naturist cu produse Calivita

364,31 RON
cu TVA

Celulita - pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Evening Primrose Oil, Slim Formula,  Liquid Clorophyll, Crema anti-celulitica CRX

Acest pachet contine

Crema anticelulita CRX (150 ml)
Crema anticelulita CRX (150 ml)
60,06 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Liquid Chlorophyll
Liquid Clorophyll (473 ml)
121,50 RON
x 1
Slim Formula (90 tablete)
96,50 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specific celulitei. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Celulita reprezinta o afectiune a tesutului adipos. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza metabolismul hormonal feminin)

- Slim Formula (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, previne depunerile anormale de grasimi din alimentatie in anumite tesuturi ce dezvolta celulita).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, purifica limfa si imbunatateste circulatia limfatica, detoxificand principalele mecanisme organice de filtrare a limfei, sistemul limfatic fiind primul implicat in aspectul de coaja de portocala al pielii)

- Crema anti-celulitica CRX - aplicatii locale, de 2 ori pe zi, 2 luni continuu, conform indicatiilor din prospect, este o crema cu actiune directa din exterior contra depunerilor celulitice si aspectului stratificat al pielii.


Important!
- Se consuma multa apa plata, ceaiuri, 2 litri - 2 litri si jumatate pe zi.
- Contraindicate apele si sucurile carbogazoase.
- Este benefica asocierea tratamentului cu exercitii fizice, aproximativ 30 de minute pe zi, si eventual masaj anti-celulitic.

Observatie: Produsele se pot administra impreuna cu tratamentul medicamentos prescris de medicul cardiolog.

Detalii ale produsului

ce1
10 Produse