• Pachet
Diabet - tratament naturist cu produse Calivita

Diabet - tratament naturist cu produse Calivita

361,66 RON

In loc de 375,72 RON

cu TVA

Diabet - pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Nopalin, Oxy Crystal, Omega 3

Acest pachet contine

Nopalin (200 tablete)
Nopalin (200 tablete)
108,00 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,00 RON
x 1
Oxy Crystal (50 ml)
Oxy Crystal (50 ml)
192,72 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru DIABET. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Diabetul reprezinta o afectiune a pancreasului endocrin in care este prezenta alterarea nivelului de glucoza. Pentru tratarea optima a acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Nopalin (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este antidiabeticul natural de selectie deoarece intervine in reglarea cantitatii de insulina - hormonul raspunzator de nivelul glucozei).

- Oxy Crystal (8-8-0 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa; apa saracita in deuteriu din compozitia produsului ajuta la controlarea diabetului, scazand nevoia de insulina si nivelul glicemiei; totodata imbunatateste oxigenarea celulara si impiedica degenerarea organica) alternand dupa 1 flacon consumat cu Resveratrol (1-1-0, dupa masa, previne complicatiile diabetului si reduce durerea in neuropatia diabetica).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste circulatia - mai ales cea periferica - si scade nivelul grasimilor saturate - cele rele din sange - prin accelerarea eliminarii lor, usurand in acest fel functia hepatica)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Ficat / Pancreas, rulat de 2 ori pe zi, o data in intervalul orar 7 - 11 dimineata si a doua oara in intervalul orar 23 - 3 noaptea.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de boala diabetica - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza ajungerea glucozei din sange la celule si astfel reducerea glicemiei in paralel cu protectia organelor supuse unui flux sanguin hiper zaharat.

Observatie: Tratamentul cu produsele naturiste recomandate mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica anti-diabetica.

Detalii ale produsului

di1
10 Produse