• Pachet
Eczeme - tratament naturist cu produse CaliVita
  • Eczeme - tratament naturist cu produse CaliVita

Eczeme - tratament naturist cu produse CaliVita

389,91 RON
cu TVA

Eczeme - pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Mega qProtect, Acidophilus, Stress Management B-Complex, Para Protex

Acest pachet contine

Cantitate
In Stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ECZEME. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Eczema este o afectiune cutanata manifestata prin eruptie pe piele, la persoanele cu un teren alergic. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Mega qProtect (1-1-0 dupa masa, contine antioxidanti specifici pentru tegument necesari regenerarii dupa leziunile produse; intareste sistemul imunitar prevenind declansarea alergiilor; impreuna cu Para Protex inhiba suprapunerile bacteriene la nivel tegumentar).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, echilibreaza ph-ul pielii si faciliteaza vindecarea).

- Stress Management B-Complex (1-0-1 dupa masa, regleaza nivelul de stres si impactul asupra sistemului imunitar - alergia in context de suprasolicitare nervoasa).

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, distruge paraziti, fungi, microbi, ciuperci, stimuleaza excelent digestia si metabolismul, stimuleaza functia hepatica si renala, confera calitate vietii si longevitate)

Observatie: Se face o cura completa cu produsele de mai sus si se ia in paralel cu preparatele dermatologice locale, iar daca problemele reapar se repeta cura.

ec1
9 Produse