• Pachet
Vitiligo - tratament naturist cu produse Calivita

Vitiligo - tratament naturist cu produse Calivita

316,27 RON
cu TVA

Vitiligo - pachetul complet pentru tratamentul naturist contine: Rhodiolin, Noni, Evening Primrose Oil

Acest pachet contine

Noni Caps (90 capsule)
Noni Caps (90 capsule)
126,21 RON
x 1
Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,50 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
120,56 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratarea bolii Vitiligo

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru VITILIGO. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Vitiligo este o afectiune afectiune in care apar depigmentari ale pielii (scade productia de melanina - hormon raspunzator de coloratia normala a pielii) in special la nivelul tegumentului fetei si membrelor superioare (zone cu piele alba - decolorata), avand cauze precum ereditatea, socurile emotionale, unele dereglari hepatice si neuro-endocrine. Pentru tratarea acestei afectiuni recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale factorilor stresori in ceea ce priveste productia de melanina).

- Noni (capsule) (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea si rezistenta organismului, diminuand efectele dereglarilor deja instalate si prevenind acumularea altora noi).

- Evening Primrose Oil (1-0-1, inainte de masa), alternand dupa primul flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1, in timpul mesei) stimuleaza echilibrul intregului ax endocrin, prevenind / combatatand dereglarile de natura hormonala din aceasta afectiune.Pachetul contine:

Rhodiolin (120 capsule) x 1 buc

Noni Caps (90 capsule) x 1 buc

Evening Primrose Oil (100 capsule) x 1 buc

Detalii ale produsului

vt1
9 Produse