• Pachet
Schizofrenie ameliorare si tratament naturist cu produse Calivita

Schizofrenie ameliorare si tratament naturist cu produse Calivita

455,85 RON

In loc de 464,26 RON

cu TVA

Schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita pentru Schizofrenie: Noni Liquid (946 ml), Rhodiolin (120 capsule), Stress Management B-Complex (100 tablete), Strong Bones 250 Calciu si Magneziu (250 capsule)

Acest pachet contine

Noni Liquid (946 ml)
178,46 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
115,90 RON
x 1
Stress Management B-Complex  (100 tablete)
Stress Management B-Complex (100 tablete)
64,90 RON
x 1
Strong Bones 250 Calciu si Magneziu (250 capsule)
Strong Bones 250 Calciu si Magneziu (250 capsule)
105,00 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

 Schizofrenia incepe cu manifestari destul de necarcacteristice: agitatie si oboseala fizica si psihica, stari de teama accentuata. Daca discutam cu bolnavul constatam ca el nu este coerent in gandire, emite judecati ireale si uneori absurde. In paralel cu alterarea din ce in ce mai mare a psihicului apare tendinta de izolare, uneori gandirea se invarteste in jurul unor idei sarace in continut si substanta, vorbirea devine dezordonata, bolnavul ramanand uneori in pozitii incomode ceasuri de-a randul (sta intr-un picior, tine o mana ridicata, pastreaza o atitudine fixa). Bolnavul nu este constient de boala sa, pierde orice afectivitate pentru cei din jur (chiar si pentru cei foarte apropiatai - parintii, copii sau frati).

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCHIZOFRENIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste:

Scizofrenia este o afectiune neuro-psihica grava cu repercusiuni neplacute asupra pacientului si a celor din jur. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

Rhodiolin  (1-1-0 dupa masa, creste secretia hormonului serotonina si odata cu aceasta starea de relaxare si buna dispozitie).

Noni (1-1-1 lingurite inainte de masa, normalizeaza o serie de disfunctii si simptome ce apar in repetatele crize convulsive)

Strong Bones Calcium / Magnezium (0-1-1 tablete la 30 de minute dupa masa, calmeaza sistemul nervos, hraneste celula neuronala, combate convulsiile musculare, asigura un somn linistit pe tip de noapte).

Stress Management B-Complex  (1-0-1 dupa masa, tonic de sistem neurovegetativ periferic prevenind ticurile sau manifestarile ticoide ce apar ca si consecinta a alterarii functiei de coordonare).

Detalii ale produsului

sfn01
8 Produse