• Pachet
Vaginita infectioasa - tratament naturist cu produse Calivita

Vaginita infectioasa - tratament naturist cu produse Calivita

466,34 RON
cu TVA

Vaginita infectioasa - pachetul complet pentru tratamentul naturist contine:Para Protex, Ocean 21, Immunaid

Acest pachet contine

Immunaid (180 tablete)
Immunaid (180 tablete)
135,61 RON
x 1
Ocean 21 (946 ml)
Ocean 21 (946 ml)
198,50 RON
x 1
Para Protex (100 tablete)
132,23 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru VAGINITA INFECTIOASA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea vaginitei infectioase (cu alti germeni decat Candida si Tricomonas - vezi in cazul acestora: Tratamentul pentru Candida, respectiv Tratamentul pentru Tricomonas) recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-1-1 dupa masa) sau URX (1-1-1 dupa masa), contine substante active anti-infectioase care elimina microorganisemele de la nivelul tractului urinar, fiind un foarte bun antifungic si antiparazitar.

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, se administreaza 3 luni continuu doar la adulti, asigura un echilibru optim de minerale si vitamine cu efect de intarire a sistemului imunitar si preventia manifestarilor alergenice; este un bun detoxifiant si depurativ, antiseptic, antiinflamator si antibacterian).

- Immunaid (1-1-0 la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza sinteza de imunoglobuline - inclusiv a celor raspunzatoare de manifestarile alergenice).

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu pauza intre ele pentru intarirea imunitatii si prevenirea reaparitiei alergiilor.

Detalii ale produsului

vi1
10 Produse