• Pachet
Fibrom uterin - tratament naturist

Fibrom uterin - tratament naturist

481,79 RON
cu TVA

Fibromul uterin, schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste: Evening Primrose Oil, Vital Woman, Green Care, SambuRex, Rhodiolin

Acest pachet contine

Evening Primrose Oil (100 capsule)
Evening Primrose Oil (100 capsule)
69,90 RON
x 1
Green Care (240 tablete)
Green Care (240 tablete)
72,00 RON
x 1
Rhodiolin (120 capsule)
Rhodiolin (120 capsule)
115,90 RON
x 1
SambuRex (240 ml)
SambuRex (240 ml)
128,50 RON
x 1
Vital Woman (60 tablete)
Vital Woman (60 tablete)
79,90 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Fibromul uterin este o afectiune ginecologica ce presupune proliferarea unei mase celulare (tumori, aproape tot timpul benigne) care se dezvolta la nivelul mucoasei uterine (in interiorul cavitatii uterine, la exteriorul uterului sau in peretele acestuia), fiind cauzata de un dezechilbru in secretia hormonilor sexuali feminini.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru FIBROMUL UTERIN. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; regleaza metabolismul axului endocrin, normalizand secretiile hormonale ale glandelor sexuale).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 2 luni continuu; echilibreaza sistemele hormonal si imunitar, crescand vitalitatea si tonusul intregului organism la femeie)

- Green Care (1-1-2 inainte de masai; 2 luni continuu; este extrem de indicat femeilor cu menstruatii abundente - metroragii cauzate de prezenta fibromatozei uterine - si aduce un aport echilibrat de vitamine si minerale, necesar compensarii prin pierderile sanguine).

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, actioneaza in directia remisiei tumorilor de tip fibrom uterin prin continutul de soc negru, astragalus si vitamina C care intervin favorail in sfera afectiunilor ginecologice, tumorale si in edeme) sau Zen Thonic (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, prin continutul de xantone, zmeur si struguri rosii actioneaza favorabil ca antimutagenic si antitumoral la nivel de tesut uterin in aceasta afectiune).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, intervine favorabil prin ameliorarea cauzelor emotionale ale fibroamelor care destabilizeaza mai departe axul hormonal).

Observatie: Se pot adminstra impreuna cu alte preparate medicamentoase, eventual prescrise de medicul specialist in obstetrica-ginecologie (acolo unde se impune in mod deosebit).

Detalii ale produsului

fibo01
46 Produse