• Pachet
Artrita reumatoida - Poliartrita reumatoida tratament naturist

Artrita reumatoida - Poliartrita reumatoida tratament naturist

507,81 RON
cu TVA

Poliartrita reumatoida este o boala reumatismala de tip inflamator, cu evolutie cronica, localizata mai ales la articulatiile mici: Omega 3, Joint Protex Forte, Shark Aid, Omega 3

Acest pachet contine

Immunaid (180 tablete)
Immunaid (180 tablete)
135,61 RON
x 1
Joint Protex Forte (90 tablete)
Joint Protex Forte (90 tablete)
170,48 RON
x 1
Omega 3 (100 capsule)
75,44 RON
x 1
SharkAid (90 tablete)
SharkAid (90 tablete)
126,28 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Poliartrita reumatoida este o boala reumatismala de tip inflamator, cu evolutie cronica, localizata mai ales la articulatiile mici. Ea se intalneste mai frecvent la femei, manifestandu-se prin: redoare, durere, tumefiere, deformatii si anchiloze. In stadiile avansate produce infirmitati grave. Unele remedii naturale pot contribui in mare masura la ameliorarea sa.

Alimente de evitat: spanacul, ficatul de pasare, cacaua, condimentele, bauturile alcoolice.

Se va acorda o atentie deosebita stresului ca atitudine fata de evenimente, urmarindu-se detensionarea psiho-emotionala si cultivarea unei atitudini constructive fata de noi in primul rand si fata de intamplarile si evenimentele din viata noastra in al doilea rand.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru POLIARTRITA REUMATOIDA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Poliartrita reumatoida este o afectiune imunologica ce prinde mai ales sistemul osteo-articular. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Shark Aid (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, previne distructiile cartilaginoase la nivel articular).

- Joint Protex Forte (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu) sau Joint Protex Forte (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu), ambele refac cartilajul articular, facilitand miscarile naturale ale membrelor si combat inflamatia.

- Immunaid (1-1-1 innainte de masa, 3 luni continuu, sustine imuitatea si sinteza de anticorpi, afectiunea fiind o boala imunologica).

- Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare contribuind la asigurarea libertatii de miscare necesare desfasurarii activitatilor zilnice prin efectul antiinflamator de la nivelul capsulei articulare).

Detalii ale produsului

arp01
47 Produse