• Pachet
Discopatie lombara, diverse forme  - tratament naturist

Discopatie lombara, diverse forme - tratament naturist

357,28 RON
cu TVA

Deteriorarea discurilor vertebrale de la nivelul coloanei vertebrale lombare se numeste discopatie lombara. Daca discul dintre vertebrele lombare se deterioreaza si nu se intervine cu nici un tratament, el se poate rupe producandu-se hernia de disc: Strong Bones, Shark Aid, White Willow, Joint Protex

Acest pachet contine

Joint Protex (90 tablete)
Joint Protex (90 tablete)
126,40 RON
x 1
SharkAid (90 tablete)
SharkAid (90 tablete)
126,28 RON
x 1
Strong Bones 100 (100 capsule)
Strong Bones 100 Calciu si Magneziu (100 capsule)
54,58 RON
x 1
White Willow (100 capsule)
White Willow (100 capsule)
50,02 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Discopatia vertebrala (lombara) reprezinta o "boala a discului vertebral" manifestata, de obicei, printr-o deteriorare a discului de la nivelul coloanei vertebrale lombare. Daca discurile intervertebrale nu sunt integre, atunci spatiul intervertebral se ingusteaza, ceea ce poate duce la compresie pe radacina nervoasa. Deteriorarea discurilor vertebrale de la nivelul coloanei vertebrale lombare se numeste discopatie lombara. Daca discul dintre vertebrele lombare se deterioreaza si nu se intervine cu nici un tratament, el se poate rupe producandu-se hernia de disc.

Se va actiona prin fizioterapie, tratament medicamentos si naturist. Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DISCOPATIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.


- Joint Protex, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (avand drept scop regenerarea discurilor intervertebrale prin continutul de condroitin si glucozamin-sulfat)

- White Willow, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (aspirina naturala, menita sa combata durerea si inflamatia)

- Shark Aid, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (are dublu efect: anti-inflamator si regenerator de cartilaj).

- Strong Bones, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1 inainte de masa (actioneaza pe mineralizare vertebrala si refacerea zonei osoase care a provocat - prin slabire si deviere - micro-traumatismul de nerv).

Detalii ale produsului

dsc01
44 Produse