• Pachet
Hernie de disc lombară si cervicală - tratament naturist

Hernie de disc lombară si cervicală - tratament naturist

349,23 RON
cu TVA

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HERNIA DE DISC: Joint Protex, Mega B Complex, White Willow, Strong Bones

Acest pachet contine

Joint Protex (90 tablete)
Joint Protex (90 tablete)
126,40 RON
x 1
Mega B Complex (100 tablete)
Mega B Complex (100 tablete)
118,23 RON
x 1
Strong Bones 100 (100 capsule)
Strong Bones 100 Calciu si Magneziu (100 capsule)
54,58 RON
x 1
White Willow (100 capsule)
White Willow (100 capsule)
50,02 RON
x 1
Cantitate
  In stoc

Hernia de disc reprezinta in sine o leziune a unui disc intervertebral. Un disc intervertebral actioneaza ca o o perna intre oasele coloanei vertebrale. Un disc este considerat herniat sau prolabat atunci cand partea moale a nucleului isi face loc prin invelisul extern slabit sau sfasiat. Daca este atins un nerv spinal, rezulta o durere imediata, foarte intensa.

Problemele discurilor intervertebrale sunt de multe ori un rezultat al imbatranirii si contribuie la o pierdere gradata a flexibilitatii, pe masura ce avansam in varsta. Dar degenerarea discului poate fi grava la unele persoane. Cazurile grave pot fi rezultatul unei deficiente a colagenului, materialul din care este construit cartilajul. Tonusul muscular scazut si obezitatea exercita, de asemenea, solicitari excesive asupra coloanei vertebrale si asupra ligamentelor care mentin discurile la locul lor.

Atat terapiile conventionale cat si cele alternative recurg la calmarea durerii, troficizare nervoasa locala, masuri de reducere a inflamatiei si de refacere a discului cartilaginos. Exceptand cazurile de degenerare a discului cu afectarea nervilor ce controleaza miscarile muschilor, hernia de disc se vindeca de la sine iar chirurgia este rareori necesara.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HERNIA DE DISC, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie:

- Joint Protex 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (avand drept scop regenerarea discurilor intervertebrale prin continutul de condroitin si glucozamin-sulfat)

- White Willow, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, dupa masa (aspirina naturala, menita sa combata durerea si inflamatia)

- Mega B Complex, 1 pe zi, in schema de administrare 0-1-0, dupa masa (actioneaza pe nerv, ca trofic de radacina nervoasa).

- Strong Bones, 3 pe zi, in schema de administrare 1-1-1, intre mese (actioneaza pe mineralizare vertebrala si refacerea zonei osoase care a provocat - prin slabire si deviere - micro-traumatismul de nerv). 

Detalii ale produsului

hdd01
45 Produse